Gothenburg Fall Cup
Icehockey
17 nov 2018
U 15

Gothenburg Fall Cup

Information

Gothenburg Fall Cup 2018

Järnbrotts Hockeyklubb har nöjet att bjuda in till den tredje upplagan av Gothenburg Fall Cup. Evenemanget har blivit en årligt återkommande höstcup för 04-lag.

 

Spelplats: Slottsskogsrinken i centrala Göteborg

Datum: Lördagen 17:e november 2018

Tid: 08.15-19.45

 

Spelform: Sex deltagande lag delas i två grupper med tre lag i varje. Efter två omgångar i gruppspelet är gruppsegraren klar för semifinal. Tvåorna och treorna spelar kvartsfinaler där seger ger en plats i semifinal.
Seger ger två poäng, oavgjort en poäng och förlust ingen poäng.
Placering i gruppspel avgörs av poäng, målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten i nu nämnd ordning.

Alla lag är garanterade fyra matcher. Två lag får spela fem matcher. 
Vid oavgjort resultat i matcher om placering avgörs matchen på straffar. Först slår lagen tre straffar var med tre olika skyttar, därefter en straffomgång i taget (med valfria skyttar).

 

Matcherna: matchtiden är 2 x 15 minuter (20 minuter rullande tid och de sista 10 minuterna effektiv tid). I övrigt gäller i huvudsak Svenska Ishockeyförbundets regler. En timeout (30 sekunder) per lag och match.

 

Åldersgrupp: födda 2004 eller senare (dispens för överårig spelare kan ges av sociala skäl i fall där det inte handlar om att förstärka ett lag).

 

Avgifter: 3500 kronor per lag plus en spelaravgift på 370 kronor (minimum 13 spelare). I spelaravgiften ingår mat och för samtliga spelare plus tre ledare.

 

Mat: alla spelare serveras lunch, ytterligare ett lagat mål mat i form av hamburgare samt 2 mellanmål och frukt (allt ingår i spelaravgiften). Specialkost kan ordnas för allergiker (anmäl senast 9:e november). Tre ledare äter med laget utan extra kostnad. För föräldrar, syskon och andra medföljande kommer det i Slottsskogsrinken finns kiosk och kafé (Pingvinhyllan) där det finns korv med bröd, hamburgare, toast, kaffe, kaffebröd, våfflor, läsk med mera till försäljning.

 

Priser: Pokaler till de tre högst placerade lagen. Plus det finaste priset av alla: Gothenburg Fair Play Prize som går till det lag (inklusive ledare och föräldrar) som utmärker sig i positiv bemärkelse genom gott uppförande och god attityd på och utanför isen.

 

Boende: genom samarbetsavtal erbjuder Gothenburg Fall Cup ett prisvärt boende på centralt beläget hotell för lag som kommer från andra delar av Sverige. Begär prisuppgifter om intresse finnes.

Meddela antal rum och rumstyp direkt till Järnbrotts HK på johan133238@telia.com.

 

Slipning: för den som behöver vässa skridskorna erbjuds slipning för 20 kronor.

 

Anmälan: görs via mejl till johan133238@telia.com snarast men senast 1:a november 2018. Betalningsinformation kommer så fort vi fått Er anmälan.

Järnbrotts HK deltar med ett lag. Eftersom Järnbrotts 04-lag jobbar aktivt för utbyte med föreningar även utanför vårt eget distrikt välkomnar vi särskilt lag från andra delar av landet och fram till den 1:a oktober kommer Järnbrotts HK därför att prioritera lag som kommer från andra delar av Sverige än Göteborgstrakten. Efter den 1:a oktober är det först till kvarn som gäller om det fortfarande finns platser kvar i cupen då. Anmälan är definitiv när avgiften finns på vårt konto. Vid överanmälan betalas hela anmälningsavgiften tillbaka.

Järnbrotts HK är också en utpräglad breddklubb. Målgruppen är därför inte i första hand ”elitlag” som söker tufft motstånd. Vi eftersträvar att cupen ska hålla nivå lätt till medelsvår.

  

Frågor och mer information: ring cupansvarig Johan Sandström, Cupansvarig Järnbrotts HK -04, 070-980 80 24 eller maila johan133238@telia.com

 

Cup is finished

The Cup finished 152 days ago.