Gothenburg Spring Cup dag 2
Ishockey
6 maj 2018
U 14

Gothenburg Spring Cup dag 2

Information

Gothenburg Spring Cup 2018 Dag 2

Järnbrotts Hockeyklubb har nöjet att bjuda in till den fjärde upplagan av Gothenburg Spring Cup. Evenemanget har blivit en årligt återkommande vårcup för 04-lag. Förläng och avsluta säsongen med en rolig hockeyhelg dit hela familjen är välkommen. Till vårt fyra-års jubileum inför vi en fristående dag 2 av cupen. En cup den 5 maj och en cup den 6 maj. Söndagen den 6:te maj bjuder vi in till en AA-AAA cup (medelsvår-svår) 

 

Spelplats: Slottsskogsrinken i centrala Göteborg

Datum: Söndagen 6 maj 2018

Tid: 08.15-19.30

 

Spelform:

Fyra deltagande lag i en rak serie. Seger ger två poäng, oavgjort en poäng och förlust ingen poäng.
Placering avgörs av poäng, målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten i nu nämnd ordning.

Alla lag spelar tre matcher. 

 

Matcherna:

Matchtiden är 3 x 15 minuter. I övrigt gäller i huvudsak Svenska Ishockeyförbundets regler. En timeout (30 sekunder) per lag och match. Vi tillämpar tvådomar system. Spolning sker rullande efter två perioder. (Spolning efter andra perioden i första matchen och efter första perioden i andra matchen)

 

Åldersgrupp:

Födda 2004 eller senare (dispens för överårig spelare kan ges av sociala skäl i fall där det inte handlar om att förstärka ett lag).

 

Avgifter:

7500 kronor per lag inkluderande max 14 spelare och 3 ledare. Extra spelare/ledare kostar 350 kr/st I avgiften ingår mat och entréavgift till Liseberg för samtliga spelare plus tre ledare.

 

Mat:

Alla spelare serveras lunch (Frölundaborgs restaurang) samt mellanmål och frukt. Specialkost kan ordnas för allergiker (anmäl senast 1 maj). Tre ledare äter med laget utan extra kostnad. OBS! Middag ingår ej.

 

Priser:

Pokal till segrande lag. 

 

Boende:

Genom samarbetsavtal erbjuder Gothenburg Spring Cup ett prisvärt boende på centralt beläget hotell. Begär prisuppgifter om intresse finnes.

Meddela antal rum och rumstyp direkt till Järnbrotts HK på johan133238@telia.com.

 

Anmälan:

Görs via mejl till magnus.gunnarsson8@gmail.com senast 15 april 2015. Betalningsinformation kommer så fort vi fått Er anmälan.

 

Mer om cupen:

Gothenburg Spring Cup är den perfekta avslutningen på ishockeysäsongen. Evenemangsstaden Göteborg bjuder ofta på bra väder i maj och det finns många möjligheter till roliga aktiviteter för den som väljer att stanna även på söndagen. Ett Lisebergsbesök är ett exempel bland många (entré till Liseberg ingår i spelaravgiften).

 

Frågor och mer information: ring cupansvarig Magnus Gunnarsson, 0702-57 57 27

Cupen är avslutad

Cupen avslutades för 324 dagar sedan