Limhamn hockey J18 hälsar välkommen till  Limhamn J18 cup 2018

Deltagande lag: Sex deltagande lag, varav Limhamns J18 deltar med ett lag

Nivå: J18 division 2

Spelare: J18-spelare med överåriga enligt överenskommelse.

Spelform: Enkelserie, fem matcher per lag

Speltid: 2 x 20 min effektiv tid med 2 minuters paus mellan perioderna. 2 minuters utvisning.

Regler: 2 poäng för vinst, 1 poäng vid oavgjort. Vid lika poäng gäller turordning: målskillnad, inbördes möten,  flest gjorda mål. Spolning mellan matcherna.

Matcherna döms av distriktsdomare i tredomarsystem. Om domare dömer Match Penalty resulterar det automatiskt i minst en matchs avstängning.

Omklädningsrum: Alla lag disponerar omklädningsrum som ni behåller genom hela turneringen. Medtag skridskoskydd!

Mat: Det ingår lunch och middag lördag och söndag. Maten serveras på Rosengårds ishall.

Boende: Boende bokar lagen själva. Hör av er om ni behöver tips om bra boende.

Anmälan: Till Karin Ohlsson på karin@ohlsson.com eller ring 070-672 00 25

Lagavgift: 3000 kr/lag betalas till BG 788-2897. Ange förening och ”J18-cup”. Anmälan är bindande efter mottagen betalning. När vi mottagit betalning av lagavgiften får ni en bekräftelse via e-post på att vi mottagit pengarna och er plats är definitiv. Då publiceras också ert lag på hemsidan under ”Anmälda lag” på aktuell cup.

Deltagaravgift: 700 kronor per spelare. 3 ledare ingår, tillkommande ledare betalar 500 kronor per ledare. Deltagaravgiften för laget ska vara gjord senast 23 mars.