Gothenburg Spring Cup
Ishockey
5 maj 2018
U 14

Gothenburg Spring Cup

Information

Gothenburg Spring Cup 2018

Järnbrotts Hockeyklubb har nöjet att bjuda in till den fjärde upplagan av Gothenburg Spring Cup. Evenemanget har blivit en årligt återkommande vårcup för 04-lag. Förläng och avsluta säsongen med en rolig hockeyhelg dit hela familjen är välkommen.

 

Spelplats: Slottsskogsrinken i centrala Göteborg

Datum: Lördagen 5 maj 2018

Tid: 08.15-19.30

 

Spelform: Sex deltagande lag delas i två grupper med tre lag i varje. Efter två omgångar i gruppspelet är gruppsegraren klar för semifinal. Tvåorna och treorna spelar kvartsfinaler där seger ger en plats i semifinal.
Seger ger två poäng, oavgjort en poäng och förlust ingen poäng.
Placering i gruppspel avgörs av poäng, målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten i nu nämnd ordning.

Alla lag är garanterade fyra matcher. Två lag får spela fem matcher. 
Vid oavgjort resultat i matcher om placering avgörs matchen på straffar. Först slår lagen tre straffar var med tre olika skyttar, därefter en straffomgång i taget (med valfria skyttar).

 

Matcherna: matchtiden är 2 x 15 minuter (20 minuter rullande tid och de sista 10 minuterna effektiv tid). I övrigt gäller i huvudsak Svenska Ishockeyförbundets regler. En timeout (30 sekunder) per lag och match.

 

Åldersgrupp: födda 2004 eller senare (dispens för överårig spelare kan ges av sociala skäl i fall där det inte handlar om att förstärka ett lag).

 

Avgifter: 3700 kronor per lag plus en spelaravgift på 370 kronor (minimum 13 spelare). I spelaravgiften ingår mat och entréavgift till Liseberg för samtliga spelare plus tre ledare.

 

Mat: alla spelare serveras lunch (Frölundaborgs restaurang), ytterligare ett lagat mål mat samt 2 mellanmål och frukt (allt ingår i spelaravgiften). Specialkost kan ordnas för allergiker (anmäl senast 1 maj). Tre ledare äter med laget utan extra kostnad. För föräldrar, syskon och andra medföljande kommer det i Slottsskogsrinken finns kiosk och kafé (Pingvinhyllan) att finnas korv med bröd, hamburgare, toast, kaffe, kaffebröd, våfflor, läsk med mera till försäljning.

 

Priser: Pokaler till de tre högst placerade lagen. Plus det finaste priset av alla: Gothenburg Fair Play Prize som går till det lag (inklusive ledare och föräldrar) som utmärker sig i positiv bemärkelse genom gott uppförande och god attityd på och utanför isen.

 

Boende: genom samarbetsavtal erbjuder Gothenburg Spring Cup ett prisvärt boende på centralt beläget hotell. Begär prisuppgifter om intresse finnes.

Meddela antal rum och rumstyp direkt till Järnbrotts HK på johan133238@telia.com.

 

Slipning: för den som behöver vässa skridskorna erbjuds slipning för 20 kronor.

 

Anmälan: görs via mejl till johan133238@telia.com senast 15 april 2015. Betalningsinformation kommer så fort vi fått Er anmälan.

Järnbrotts HK deltar med ett lag. Eftersom Järnbrotts 04-lag jobbar aktivt för utbyte med föreningar även utanför vårt eget distrikt välkomnar vi särskilt lag från andra delar av landet och fram till den 1:a mars kommer Järnbrotts HK därför att prioritera lag som kommer från andra delar av Sverige än Göteborgstrakten. Efter den 1:a mars är det först till kvarn som gäller om det fortfarande finns platser kvar i cupen då. Anmälan är definitiv när avgiften finns på vårt konto. Vid överanmälan betalas hela anmälningsavgiften tillbaka.

Järnbrotts HK är också en utpräglad breddklubb. Målgruppen är därför inte i första hand ”elitlag” som söker tufft motstånd. Vi eftersträvar att cupen ska hålla nivå A+-AA (lätt till medelsvår).

 

Mer om cupen:

Gothenburg Spring Cup är den perfekta avslutningen på ishockeysäsongen. Evenemangsstaden Göteborg bjuder ofta på bra väder i maj och det finns många möjligheter till roliga aktiviteter för den som väljer att stanna även på söndagen. Ett Lisebergsbesök är ett exempel bland många (entré till Liseberg ingår i spelaravgiften).

 

Frågor och mer information: ring cupansvarig Johan Sandström, Cupansvarig Järnbrotts HK -04, 070-980 80 24

Cupen är avslutad

Cupen avslutades för 325 dagar sedan

Finalmatcher

Hemmalag Bortalag Resultat
VHC
Värmdö HC vs Finspångs AIK Hockey 7 - 1
JHK
Järnbrotts HK vs Bäcken HC 2 - 3