Sparbankscupen (U14)
Ishockey
7 okt 2017
U14

Sparbankscupen (U14)

Information

Välkomna till den populär 1-dagscupen i Ulricehamn för U14 lag. Som alla tidigare år är redan ett lag klart, och det är finska laget LeKi från vår vänort Lempäälä.

 

Cup-info:

Ålder:  U14 Spelar födda 2004 (eller senare).

 Speldatum: 2017-10-07.

 Antal lag: 10, uppdelat på 2 grupper.

Antal spelare/lag: 17 spelare. (Fler spelare får jättegärna delta, men vi ser helst att antalet spelare per match begränsas till 17.)

 

Spelform:

Matcherna kommer att spelas på helplan, i Lassalyckkans 2 ishallar,  med 5 utespelare och 1 målvakt, där samtliga lag spelar minst 5 matcher. Lagen lottas in i två grupper, där alla möter alla i var sin ishall. Efter gruppspelet spelas en placeringsmatch för 5:an i respektive grupp, därefter kvartsfinal där 1:an i ena gruppen möter 4:an i andra gruppen och 2:an i ena gruppen möter 3:an i andra gruppen. Sedan följer semifinal och final.

 

Matchtider:

Gruppspel och slutspel är 2 x 12 minuter.

Första matcherna i respektive grupp startar 08:00 och gruppspelet beräknas vara klart ca 16:30. (Noterbart är att det i samband med schemaläggning av matcherna kommer tas hänsyn till hur långt lagen har att åka till Ulricehamn.)

 

Kvartsfinalerna beräknas börja 17:30 efter det att placeringsmatchen för lag 9 & 10 spelats.

Finalen beräknas vara färdigspelad ca 21:00 vart efter det följer prisutdelning till 1:an och 2:an.

 

Vid oavgjort i placeringsmatch och samtliga slutspelsmatcher avgörs matchen via straffar i bäst av 3 straffar därefter i bästa av 1 straff (Sudden death).

 

Prisutdelning för de lag som inte gått vidare från kvarts- resp. semi-final sker i A-hallen direkt efter respektive matchomgång är klarspelad.

 

Deltagaravgift:

3.500 kr/lag och 350 kr/deltagare och i detta ingår,

- enklare frukost (2 smörgåsar, yoghurt och dricka) när laget anländer

- lunch på Hotell Lassalyckan.

- korv och bröd på eftermiddagen.

- en rejäl fruktkorg.

I deltagaravgiften ingår allt ovanstående för 3 ledare för respektive lag, dock kan ytterligare ledare inkluderas för 250 kr/ledare. (Vänligen notera att cupledningen önskar information om ev. matallergier ca. 2 veckor innan cupstart.)

 

Skridskoslipning:

Skridskoslipning går att få utförd under dagen och kostanden ingår i anmälningsavgiften.

 

Anmälan:

Görs senast 2017-08-18 till Jörgen Theander på jorgen.theander@aptgroup.com. Vänligen notera att cupen är begränsad till tio lag och ”först till kvarn” gäller. Senast under vecka 35 kommer vi att meddela om Ert lag har fått plats i cupen.

 

Betalning:

Betalning av cupavgiften skall ske omgående efter att deltagandet bekräftats av UIF Hockey. Deltagaravgifter betalas in senast 2017-09-15.

Betalning skall göras till BG 454-4391 märk ”Sparbanscupen U14 + lagnamn”

 

Regler:

Svenska Ishockeyförbundets regler gäller.

 

Att göra under dagen för medföljande syskon, kompisar, föräldrar och alla andra,

Korv, hamburgare, fika, kaffe, godis, kommer att under hela dagen att serveras i vårt fik ”Hyllan” eller från kiosken i ishallen.

Samma lunch som spelarna kommer att käka Hotell Lassalyckan finns att förboka för 80 kr per person, och cupledningen önskar få denna minst 2-3 dagar innan cupen spelas.

 

Om det finns det tid över rekommendera vi ett besök i den centrala delen av Ulricehamn med sin pittoreska bebyggelse. Eller varför inte en tur till Gällstad där Lager 157, Åhman & Nilsen, Vagabond m.fl. butiker ligger.

 

För mer information, klick gärna på följande länkar,

https://www.ulricehamn.se/uppleva/lassalyckan/

http://www.vastsverige.com/sv/ulricehamn/

 

 

Boende:

För långväga lag finns det olika övernattningsmöjligheter, och ni info om olika alternativ på följande länk, http://www.vastsverige.com/sv/ulricehamn/Boende/

 

 

Undrar ni över någonting, tveka inte att kontakta Jörgen Theander på 0703-19 15 05 eller jorgen.theander@aptgroup.com.

 

Välkomna till U14 SPARBANKSCUPEN 2017!

 

 UIF HOCKEY UNGDOMSSEKTIONEN

Cupen är avslutad

Cupen avslutades för 349 dagar sedan

Finalmatcher

Hemmalag Bortalag Resultat
LeKi LeKi Hockey (Finland) vs Mjölby Hockey Club 4 - 3