Folke Lindström / PA Group Cup
Icehockey
27 - 29 dec 2012
U15

Folke Lindström / PA Group Cup

Information

Välkommen till Folke Lindström/PAGROUP Cup

Vi välkomnar samtliga lag till årets cup, som bjuder på spel under tre dagar i Malmö Isstadion. Spelschemat för årets cup om åtta lag är en rak spelserie med gruppspel, två grupper om fyra lag, och därefter finalspel och placeringsspel. Enkelt, effektivt och avgörande matcher i finalspel.

Malmö Isstadion, som vi spelar i, har fått en ansiktslyftning eftersom Sverige arrangerar Junior VM mellan 26 december 2013 och 5 januari 2014. Renoveringen beräknas vara helt färdig under hösten 2013, men redan nu kan framförallt föräldrar som nöter bänk se fram emot nya stolar att sitta på.

André Burakovsky är en av de unga talangerna i Malmö Redhawks som under slutet av 2013 hoppas få komma tillbaka till spel I Malmö Isstadio och representera Småkronorna. Vi träffade André efter en match mot Växjö Lakers i J20 Superelit för ett samtal. Läs mer om honom i intervjun i vårt programblad.

När det nu närmar sig nedsläpp ska det mesta som planerats vara på plats och det är dags för våra spelare ta över och visa hur de utvecklats som lag och lagspelare. 8-10 pass i veckan bör märkas!


Lycka till och välkommen nästa år igen

Malmö Redhawks U15

Cup is finished

The Cup finished 2779 days ago.

Finals

Home Team Guest Team Result
IF Malmö Redhawks
IF Malmö Redhawks vs Kumla Hockey 2 - 3
Linköping HC
Linköping HC vs Strömsbro HC 2 - 1