för spelare födda 2000

Furudals Hockeycenter
25-27 februari 2011

Tävlingsregler

Cupkomitté Anders Kåks Ekonom IFK Ore, Anton Forssell domaransv. IFK Ore, Cupgeneral
Matchtid Samtliga matcher spelas 2x15 min effektiv tid.
Placering Vid lika poäng i gruppspelet sker placering enligt
1-inbördes möte, 2-målskillnad, 3-flest gjorda mål, och 4-lottning.
Poäng Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher. Under placeringsspel måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 5 minuter, s k ”sudden death”, som spelas 4-mot-4. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag fem straffläggare som lägger de fem första straffarna, sedan sudden death i straffar tills ett lag har vunnit. I övrigt gäller SIF:s regelverk för ungdomshockey.
Protest Skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignal. Avgift 700 kr, återbetalas vid godkänd protest.
Tröjfärg Vid lika tröjfärg använder bortalaget sina reservtröjor.

Välkommen till Furudals Hockeycenter !

Cupansvarig Roger Thynell 070-686 60 57
Dispens Ansökan om eventuell åldersdispens för överårig spelare sänds till ansvarig för respektive cup, dock max 3 spelare/match.
Hockeyborg Hockeyhotellet där alla deltagare bor, fyrbäddsrum varav hälften med sjöutsikt över Oresjön, och äter alla måltider.
Hockeyshopen Komplett utrustad för ishockey! Öppen under några tillfällen under turneringen.
Kiosken Öppen fredag 17-20, lördag kl 08-20 och söndag kl 10-16. Där kan man köpa fika, korv, toast, smörgås, dricka och godis.
Matchens ”lirare” I varje match utser sekretariatet en spelare i vardera lag till matchens "lirare". Utsedd spelare får ej väljas en gång till.
Matbiljetter Anhöriga kan köpa matbiljetter till Restaurang Pucken, 75 kr för lunch eller middag.
Priser Pokal till de tre främst placerade lagen, medaljer till samtliga deltagare. I slutspelet sker prisutdelning efter varje match.
Restauranger Lottas Café 0258-101 71
Ore Bagar’n 0258-108 44
Ore Fritidsby 0258-107 00
Sjukvård Nås via tävlingskansliet.
Slipning Det finns sliprum att tillgå i hallen.
Spelform Sex lag spelar en enkelserie. Slutspel där första och andra lag i serien spelar om platserna ett och två. Tredje och fjärde lag spelar om platserna tre och fyra samt femte och sjätte lag gör upp om platserna fem och sex. Samtliga lag spelar 6 matcher.

Matchtid: 2*15 min effektiv tid
Turistinfo Bankomat - kortuttag kontanter på ICA
Livsmedel - ICA
Oreboden - vår lokala Galleria
Mobiltelefon fungerande - Telia, Comviq
Tävlingskansli Kansliet är lagledarnas samlingslokal där de fikar och diskuterar matcherna.