2 okt 2010
U11
Sponsor Stocksbroverken AB

Tävlingsform
Cupen spelas i två grupper om tre lag. De två främsta lagen i varje grupp går till semifinal. Alla lag spelar minst tre matcher. De fyra främsta lagen efter gruppspelet spelar fyra matcher.

Spelregler
I gruppspelet, matchen om 5-6 placering, semifinalerna och matchen om 3-4 placering är speltiden 2 x 15 minuter. Finalen spelas 2 x 18 minuter. Fria byten. Utvisningar 1 min. Vid liknande färg på tröjan byter ”bortalaget” tröjor.

Vid samma poäng skiljs lagen åt genom:
1) Målskillnad
2) Inbördes möten
3) Flest mål
4) Lottning

I semifinalspel och match om tredje pris blir det tre (3) straffar vardera direkt efter ordinarie tid vid oavgjort resultat, följt av en (1) utslagsstraffar vid behov. I finalen fem (5) straffar vardera vid oavgjort och därefter en (1) utslagsstraffar.
Poängberäkning: Segrande lag – 2 poäng. Oavgjord match – 1 poäng vardera och förlorande lag – 0