2x15 minuters effektiv tid i samtliga matcher.

Grundspel

Lagen delas in i 2 grupper där alla möter alla.

Därefter spelas en placeringsmatch. Totalt 4 matcher/lag

Poängberäkning:
Segrare i match erhåller två poäng, vid oavgjort resultat en poäng till vardera laget.
Vid lika poäng gäller följande ordningsföljd:

1. Inbördes möte

2. Är matchen oavgjord avgör:
a. Målskillnad (hela serien)
b. Flest gjorda mål (hela serien)
c. Lottning

3. Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande:

1. Antalet poäng
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och målskillnaden avgör
5. Lottning

Vid oavgjort resultat i placeringsmatcherna, gäller förlängning 5 minuter sudden death (4 mot 4). Om inget avgörande sker, tillämpas straffslag. Vid straffslag namnges tre spelare i vardera lag. Om det fortfarande inte är avgjort efter dessa tre straffar, vidtar "suddenstraffar" tills avgörande sker.

Regler:

Enligt Svenska Ishockeyförbundets regler. Tacklingar är EJ godkänt och Utvisningarna är 1 min.

Protest:

Ev. protest lämnas skriftligt till tävlingsledning senast 30 minuter efter matchens slut.
Protestavgift om 500 kronor erläggs samtidigt. Avgiften betalas tillbaka om protesten godkännes. Tävlingsledningens beslut kan ej överklagas.

Tröjfärger:

Vid lika tröjfärg byter bortalaget.

U13 och U15:

Grundspel

Lagen delas in i 2 grupper om 4 lag i varje. Gäller både Lätt och Medel. Första dagen spelas 3 gruppspelsmatcher. Man får då en tabell med placeringarna 1-4. Dag 2 spelas kvartsfinaler. 1:an i grupp A mot 4:an i grupp B, 2 A mot 3 B, 3 A mot 2 B och 4 A mot 1 B. Därefter spelas semifinaler och finaler. Förlorarna i kvartsfinalerna spelar 2 placeringsmatcher 5-8. Förlorarna i semifinalerna spelar match om 3.e pris.

c. Lottning

Slutspel

Vid oavgjort resultat i slutspels- och placeringsmatcher, gäller förlängning 5 minuter sudden death (4 mot 4). Om inget avgörande sker, tillämpas straffslag. Vid straffslag namnges tre spelare i vardera laget. Om det fortfarande inte är avgjort efter dessa tre straffar, vidtar "suddenstraffar" tills avgörande sker.

Regler:

Enligt Svenska Ishockeyförbundets regler.

Protest:

Tröjfärger:

Vid lika tröjfärg byter bortalaget. Meddela om spelarna har andra nummer på bortatröjorna.