Lux Stockholm Cup
9-11 april 2010
U12
Sponsor Projektform

Spelform: 12 lag delas i 3 grupper, 1:an och 2:an och dom 2 bästa treorna går till A-slutspel, sista 3:an och 4:orna går till B-slutspel. Min 4 matcher Max 6. Matchtid 2x15 min effektiv speltid. Svenska Ishockeyförbundets regler gäller. Max tre överåriga spelare (97:or) per match som under säsongen tillhört och spelat med U12 lag.

Utvisningstiden är 2 min.

Beträffande ordningsföljden i serien gäller följande:

A/ Segrande lag får 2 poäng.
Förlorande lag får 0 poäng.
Vid oavgjord match får båda lagen 1 poäng.

B/ Ordningsföljden i serien avgörs genom antalet vunna poäng.

C/ Vid lika poängställning mellan två lag avgör:
1. Inbördes möte
2. Är matchen oavgjord avgör:
a. Målskillnaden (hela serien)
b. Flest gjorda mål (hela serien)
c. Lottning

D/ Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags
inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande.

1. Antalet poäng
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och målskillnaden
avgör.
5. Lottning

För att ranka dom 2 bästa treorna som går till A-slutspel gäller:
1. Antal poäng
4. Lottning

Slutspel A och B
Vid oavgjort resultat slås tre (3) straffar per lag med olika straffläggare om ej avgjort slås en (1) per lag tills avgörande sker. Domaren lottar startordning.

Final A och B
Vid oavgjort resultat spelas sudden death i 5 minuter. Om inget lag gjort mål under sudden death sker straffläggning enligt ovan.

Regler
Vi följer Svenska ishockey förbundets regler. Minsta utvisningstid är 2 minut och långa utvisningstiden är 5 minuter. (Tacklingar är tillåtna.)
Speltid
2x15 minuter effektiv tid i samtliga matcher.

Domare
3 domarsystem.

Tröjfärg
Vid lika tröjfärg byter bortalaget.

Timeout
30 sekunders timeout. Varje lag har rätt till en timeout per match.

Protest
Lämnas senast 30 min efter slutsignal, skriftligt till sekretariatat. Protestavgiften är 300: - som återlämnas vid godkänd protest. Sekretariatet vidarebefodrar till tävlingsledningen för bedömning.