Cupinfo – Regler

- 10 lag deltar.
- Lagen är indelade i två grupper med 5 lag i vardera grupp.
- Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande lag 0 poäng samt 1 poäng till vardera lag vid oavgjorda matcher.
- Under slutspelet och placeringsmatcherna måste en vinnare utses. Är resultatet oavgjort vid full matchtid avgörs matchen med straffläggning.
o Först utser respektive lag tre (3) straffläggare som lägger de tre första straffarna, sedan ”sudden death” i straffar tills ett lag vunnit.

2b. flest gjorda mål
2c. fair play (minst antal straffminuter, vid lika minst "stora" straff).
2d. lottning

- Vid lika poäng mellan tre lag, upprättas en tabell mellan aktuella lag och de inbördes mötena. Placeringarna avgörs enligt följande:
1. Antalet poäng
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i övriga matcher in och målskillnaden avgör.
5. Fair play (minst antal straffminuter, vid lika minst "stora" straff).

- Speltid
Speltid i gruppspelet är 2 x 15 minuter effektiv tid, placeringsmatcherna spelas
2 x 20 minuter effektiv tid. Det är ingen paus mellan perioderna.

- Domare
Matcherna i gruppspelet och placeringsmatcher leds av två domare. Matcherna semifinal och final leds av tre domare.

- Spolning
Isen spolas efter varje match. Efter spolning får isen beträdas av spelare efter det att ismaskinen kört av isen och portarna har stängts.

- Uppvärmning
Isuppvärmning görs strax före matchstart. Under uppvärmningen finns tillgång till fem puckar per lag. Övrig uppvärmning görs utanför ishallen.

- Protester
Protest inlämnas till kansliet senast 30 minuter efter match. Kostnad: 500 kronor som återbetalas vid godkänd protest.

- Tröjfärg
Vid lika tröjfärg byter bortalaget tröja

- Medaljer, pokaler och prisutdelning
Pokaler och medaljer till de tre bäst placerade lagen. Prisutdelning efter finalen

- Resultat
Resultaten kommer att visas via TV-monitorer i ishallen. Vi kommer även att använda oss av www.cuponline.se där ni kan följa alla matcher.