Nacka Trophy 2014 (AAA)
4 - 6 jan 2014
U13

Matchtid 2 x 20 minuter, utvisning 2 minuter. Vinst ger 2 poäng, oavgjort 1 poäng. I övrigt tillämpas Svenska Ishockeyförbundets regler för U13. Sanktion för cupen är sökt.

Gruppspel: Segrande lag får 2 poäng, förlorande lag 0 poäng, vid oavgjord match får båda lagen 1 poäng. Segrare i gruppspel blir den som tagit flest poäng.

Om två eller flera lag hamnar på samma poäng räknas följande ordning:

1. Målskillnad
2. Flest gjorda mål
3. Inbördes möte
4. Lottning

Slutspel: Vid oavgjort resultat slås tre straffar per lag med olika straffläggare. Om matchen inte är avgjord efter dessa straffar, fortsätter straffläggningen med en straff per lag med valfri straffläggare tills avgörande sker. Domaren lottar startordningen.

Final: Vid oavgjort resultat spelas sudden death i fem (5) minuter. Om inget lag gjort mål under sudden death sker straffläggning enligt ovan.

Tröjfärg: Vid lika tröjfärg byter bortalaget.

Timeout: 30 sekunders timeout. Vart lag har rätt till en timeout per match.

Protest: Lämnas senast 30 minuter efter slutsignal till tävlingsledningen för bedömning. Protestavgift är 500 kr, som återlämnas vid godkänd protest.

Tävlingsledningen: Matz Lönnqvist, Tomi Nordman