18 - 19 mar 2023
U12

Spel på helplan 5 mot 5

Svenska ishockeyförbundets regler för U13 gäller. 1 min utvisningstid.

Matchstraff kan leda till en match avstängning (Ledare i resp lag ansvarar i så fall att detta följs). Domares beslut kan inte överklagas.

Matcher i grundspelet är 1x20 min effektiv tid och inga straffar vid oavgjort utan en match kan sluta oavgjort - Spolning mellan varannan match- Kan vara var tredje vid något tillfälle

Placering avgörs i följande ordning: poäng, målskillnad, inbördes möten, antal gjorda mål.

Matcher i slutspel är 2x15 min effektiv tid med 3 min paus. Man byter inte sida utan har "korta bytet" i båda perioderna. Vid oavgjort resultat är det tre straffar och därefter suddenstraffar om det fortfarande är lika efter 3 straffar. Spolning mellan varje match men kan bli varannan om något händer som skjuter schemat.