11 jan 2020
U9 & U8
Sponsor Stena Stål

Enligt Skånes regler för U9 och U8

U8 spelas med 4 utespelare + målvakt i varje lag med 2 minuters tut byte (Svart Puck) och spelas på "minirink" (en zon)

U9 spelas med 4 utespelare + målvakt i varje lag med 2 minuters tut byte (Svart Puck)  och spelas på "minirink" (en zon)

Tiden är 1x20 min rullande, vid ev skada kan sekretariatet och domaren stoppa tiden om de bedömer det som nödvändigt

Teckningar sker vid mål, annars kastar domaren pucken i hörnen av rinken för att få igång spelet.

Avgörande av gruppspel sker med följande rang ordning:

1. Antal Poäng

2. Inbördes resultat (Gäller vid två lag på samma poäng, annars se punkt 3 och nedåt)

3. Målskillnad vid lika målskillnad avgör flest gjorda mål

4. Lottning

Vid oavgjort i slutspelet efter ordinarie tid så tillämpas sudden i 1x5 minuter, därefter 3 straffar är det inte avgjort efter 3 straffar så tillämpas sudden straffar.