Calle Järnkrok Cup 2019
23 mar 2019
U10

Spelform:
Cupen anordnas för 6 lag i två grupper där lagen möter varandra. 1:an och 2:an i grupperna går till semifinal och final alt. bronsmatch. 3:orna går till en placeringsmatch.

Helplan med offside, icing och svart puck. Matchtid: 2x15 minuter med flygande byten.

Poängutdelning i gruppspelet: Seger full tid 2 p , oavgjort 1p, förlust 0p.

Regler:
Enligt Svenska Ishockeyförbundet
I grundspelet gäller följande vid samma poäng: 1. Inbördes möten, 2. Målskillnad, 3. Flest gjorda mål, 4. Fair Play, 5. Lottning

I placeringsmatcher tillämpas förlängning 5 minuter sudden death vid oavgjort resultat.
Vid oavgjort resultat efter förlängning gäller 5 straffar för vardera laget, därefter sudden-straffar. Olika straffskyttar tills alla i laget lagt straffar.

Föreningsdomare används. Vi uppmuntrar och hjälper våra domare. Ingen argumentation med domarna accepteras