Sharp Challenge U16-Cup AAA
29 dec 2018
U-16

·       Matchtiden är 2 x 20 minuter effektiv tid i alla matcher. Spolning av is kommer att ske mellan varje match och även i periodpauserna. 15 min paus mellan perioderna.

·       Vinnande lag tilldelas 2 poäng, förlorande 0 poäng samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher.

·       Under placeringsmatchen 3-4:e plats, måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 5 minuter, s.k. ”Sudden Death” som spelas 4 mot 4. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare, som lägger de tre första straffarna i tur och ordning, sedan ”Sudden Death” i straffar tills ett lag vunnit.

·       I finalmatchen spelas ”Sudden Death” som spelas 4 mot 4 i 10 minuter. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare, som lägger de tre första straffarna i tur och ordning, sedan ”Sudden Death” i straffar tills ett lag vunnit.

·       Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen.

Protestavgift 900 kr. Återbetalas vid godkänd protest.