Gothenburg Fall Cup
17 nov 2018
U 15

Spelform: Sex deltagande lag delas i två grupper med tre lag i varje. Efter två omgångar i gruppspelet är gruppsegraren klar för semifinal. Tvåorna och treorna spelar kvartsfinaler där seger ger en plats i semifinal.
Seger ger två poäng, oavgjort en poäng och förlust ingen poäng.
Placering i gruppspel avgörs av poäng, målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten i nu nämnd ordning.

Alla lag är garanterade fyra matcher. Två lag får spela fem matcher.
Vid oavgjort resultat i matcher om placering avgörs matchen på straffar. Först slår lagen tre straffar var med tre olika skyttar, därefter en straffomgång i taget (med valfria skyttar).

Matcherna: matchtiden är 2 x 15 minuter (20 minuter rullande tid och de sista 10 minuterna effektiv tid). I övrigt gäller i huvudsak Svenska Ishockeyförbundets regler. En timeout (30 sekunder) per lag och match.