Marklunds Cup 2010 U-13
19-21 mars 2010
U13 Pojkar född 1997 70/30 regeln

Regler

Spelform: 7 lag spelar en enkelserie Där alla möter alla. 1: an - 4: an i seriespelet spelar placeringsmatcher. 1: an möter 2: an och 3: an möter 4: an.
I övrigt Gäller SIF Regelverk för ungdomshockey.

Speltid: 2x20 minuter i enkelserien
3x15 i BÅDA placeringsmatcherna
5 minuters uppvärmning på is före matchen med 10 puckar / lag.
Spolning efter Varje period i 2x20 match.

5. Lottning

Placeringsmatch: Placeringsmatcherna spelas 3x15 min. Spolning efter Andra perioden. Vid oavgjort vid full tid sker Ekström med 5 minuter effektiv speltid och sudden death. Därefter straffslag, 5 stycken straffar vardera lag med Olika straffläggare. Om inget av lagen avgjort efter de första 5 straffarna slår Varje lag en var sin straff tills AVGÖRANDE sker.

Prisutdelning: Direkt efter placeringsmatchen sista på söndag, ca kl. 17,30 är det dags för Prisutdelning. Vinnande lag får pokal samt inteckning i Vandringspriset Marklunds cup som erövras efter 3 inteckningar. Samtliga ligger Långt Medaljer, 1-3 får var sin pokal. Om Önskemål finns från lagen 5-7 Kan en Enklare Prisutdelning SKE direkt efter gruppspelet.

Fair Play Cup: Pris kommer Att delas ut för "Fair Play" under gruppspelet

Matchens lirare: Vid Varje match kommer Matchens lirare Att utses från respektive lag.
Spelaren får Detta pris skänkt av Marklunds Elektriska AB
Varje spelare kan Endast Få Detta pris en gång under cupen.

Priser kommer Också Att delas ut till cupens:
Bäste Framåt
Bäste back
Bäste målvakt
Bäste poängplockare

Protest: Lämnas 15 minuter efter slutsignal. Protestavgiften år 700: - som återlämnas vid godkänd protest.