Leangen Eagles cup U11 2018
20 - 22 apr 2018
U 11

REGLEMENT FOR LEANGEN EAGLES U11-CUP

1.Turneringen følger NHIF sine bestemmelser og reglement. Kampene vil bli spilt  i 2x18 minutter, og pga. av tett kampprogram vil puck droppes når den tildelte tiden er brukt. Ved forsinkelser kan de siste minuttene bli spilt uten at tiden stoppes ved stans spillet.

2. Det vil være innledende gruppespill som legger grunnlaget for senere kamper.

2a. I gruppespillet gir seier 2 poeng, uavgjort 1 poeng og tap 0 poeng. Det gis ikke ekstrapoeng ved keeperbytte.

2b. Ved poenglikhet vil innbyrdes oppgjør avgjøre. Hvis lagene fremdeles ligger likt, vil den med best målforskjell bli rangert øverst av disse. Om dette ikke skiller lagene vil laget med flest scorede mål være øverst av disse, og hvis dette heller ikke dette fører fram, vil rekkefølgen bli avgjort ved loddtrekning.

3. I kamper etter gruppespillet som krever en vinner for videre kampoppsett, vil laget som scoret det siste målet bli kåret vinner. Ved uavgjort 0-0 resultat kåres en vinner ved loddtrekning.

4. En evt. klage leveres til turneringsledelsen mot et honorar på kr. 1500,- kontant. Hvis klagen blir tatt til følge vil pengene tilbakeføres til klager. Klagebehandlingen kan ta inn til 24 timer.

KAMPDAG SØNDAG

Ved tidspress i kampplanen,kan det bli aktuelt med løpende tidsur for å kampplanen til å gå opp.

Ved uavgjort i søndagens kamper så vinner det laget som har scoret det siste målet.

Ved  0-0 så avgjøres kampen ved loddtrekning dette i henhold til NIHF´s regler.

Ingene spillere på isen ved loddtrekning.