SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton C2- sääntöjä

TURNAUKSEN KULKU

Turnauksen ottelut pelataan kahdessa lohkossa.

Kaikki joukkueet pelaavat alkulohkojen sijoitusten perusteella välierät ja niiden mukaan sijoituspelit.

Pronssiottelu: Yksi ottelu ratkaisee turnauksen pronssille sijoittuneen joukkueen.

Finaali: Yksi ottelu ratkaisee turnauksen voittajan.

PELIAIKA:

Alkusarjassa ja välierissä  2 x 25 min, vain välierissä jäädytys erätauolla, alkusarjassa tauko 2 min.

Sijoitusotteluissa peliaika on 3 x 20 min, jäädytys kummallakin erätauolla.

HOX !! Ennen pelin alkua ei jäälle pääse lämmittelemään.

SIJOITUS ALKUSARJASSA

Sijoitus alkusarjassa ratkaistaan sarjapisteiden perusteella. Voitosta tulee 2 pistettä, tasapelistä 1 piste ja tappiosta 0 pistettä. Kahden joukkueen päättyessä tasapisteisiin järjestyksen ratkaisee:

1. keskinäinen ottelu

2. maaliero

3. tehdyt maalit

4. maalisuhde

5. arpa

VÄLIERÄ- tai SIJOITUSOTTELUN PÄÄTTYESSÄ TASAN

Pelataan 5 min jatkoaika 3:lla kenttäpelaajalla. Mikäli jatkoaika päättyy tasan suoritetaan voittomaalilaukauskilpailu pari kerrallaan, kunnes voittaja selviää.

PUKEUTUMINEN

Jokaiselle joukkueelle osoitetaan pukuhuone riittävän ajoissa ennen pelin alkua.

PELIPAIDAN VÄRI

Kotijoukkueella on velvollisuus sopia vierasjoukkueen kanssa paitaväristä ajoissa ennen pelin alkua. Lähtökohtaisesti kotijoukkueella on tumma pelipaita ja vierasjoukkueella vaalea pelipaita.

TUOMARIT JA TOIMITSIJAT

Oulun Kärpät järjestää otteluihin tuomarit ja toimitsijat.

OIKEUS MUUTOKSIIN

Järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikatauluja pakottavissa tapauksissa aikataulussa pysymiseksi. Jokaisella joukkueella on vastuu saapua paikalle riittävän ajoissa, jotta myöhästymisiä ei tapahtuisi.

VAKUUTUKSET

Järjestäjä ei vastaa vahingoista. Jokaisella turnaukseen osallistuvalla tulee olla vakuutus. Tämä tarkoittaa, että kaikilla jäällä tai vaihtoaitiossa olevilla tulee olla voimassa oleva lisenssi.

EPÄSELVYYDET OTTELUISSA

Epäselvissä tapauksissa joukkueella on oikeus tehdä kysely turnauksen jurylle. Kysely on tehtävä viimeistään 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Se toimitetaan kirjallisesti turnauksen toimistoon. Jury antaa vastauksen 2 tunnin kuluessa kyselyn saapumisesta. Juryn muodostaa:

Petri Halme

Marko Ahvenlampi

erotuomarijäsen Aki Lauronen

lisäksi juryyn valitaan 1 jäsenturnaukseen osallistuvista joukkueista.

(nimi ilmoitetaan myöhemmin)

YHTEYSHENKILÖT JOUKKUEISTA

Joukkueet ovat velvollisia ilmoittamaan joukkueensa yhteyshenkilön (-iden) puhelinnumerot turnauskansliaan.