Turneringen gjennomføres etter Norges ishockeyforbunds regler.

• Utvisningstid (minor), 1 minutt

• 3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tap

• 2 x 18 minutter effektivtid

Gruppespillkamper

Alle lagene spiller 4 innledende gruppekamper i en felles gruppe. Dette innebærer at gruppespillet er asymmetrisk ved at alle lagene vil ha et lag de ikke møter i innledende gruppekamper. Deretter rangeres lagene i 1 tabellen fra 1-6 etter poeng.

Ved poenglikhet i gruppespillet avgjøres lagenes rekkefølge etter følgende kriterier:

1. Innbyrdesoppgjør

2. Målforskjell (direkte til målforskjell hvis lagene ikke har møtt hverandre i gruppespillet)

3. Flest scorede mål

4. Fair play (færrest utvisningsminutter)

5. Loddtrekning

Plasseringskamper

Alle lagene spiller 1 plasseringskamp hvor 5 møter 6, 3 møter 4 og 1 møter 2.

Dersom det står uavgjort etter ordinær tid i plasseringskampene, vinner det laget som scoret det siste målet. Dersom det står 0–0, avgjøres kampen på myntkast. Lagleder eller trener fra hvert av lagene møter i sekretariatet sammen med dommer dersom dette blir aktuelt. Det høyest rankede laget fra gruppespillkampene velger kron eller mynt.

Utvisinger (major)

Spillere som for 2. gang i samme kamp blir utvist for hvilken som helst av følgende 9 forseelser, får ikke spille gjenværende del av den kampen det gjelder:

9. Takling bakfra.

Spilleren det gjelder forlater kampen, og en annen spiller soner den aktuelle utvisningen på 1 minutt.

Draktlikhet

Har lagene for like draktfarger, er det bortelagets som skifte drakter. Dommeren avgjør draktlikeheten.

Dommere

Det benyttes 2 klubbdommere i alle kampene.

Protest

Dersom et lag ønsker å protestere på kamputfall eller avgjørelser i ferdigspilt kamp, må dette gjøres skriftlig innen 30 minutter etter kampslutt. Gebyr på kr 500 betales sammen med avlevering av protesten. Gebyret tilbakebetales dersom protesten tas til følge. Turneringsledelsen behandler eventuelle protester.