PwC cupen 2016
19 mar 2016
U10

Matchtid och byten
Matcherna spelas på helplan 2 x 18 minuter med rullande tid och 1,5 minuters byten i samtliga matcher inkl. placeringsmatcherna, semifinaler och finalen. Vid mål, utvisning och på domarens tecken stoppas klockan.

Utvisningar
1 minuts utvisningstid och maximalt under pågående byte.

Övrigt
Offside och Icing tillämpas.

Spelform
Gruppspelet genomförs i form av två enkelserier, grupp Blå och grupp Gul. Alla möter alla inom gruppen. Om två eller flera lag hamnar på samma poäng i gruppspelet avgörs placeringar genom:
1. Målskillnad
2. Inbördes möten
3. Antal gjorda mål (hela cupen)
4. Lottning

Vid oavgjort resultat efter ordinarie speltid i matcher om placering 3-6 avgörs med straffslag, en omgång i taget.

Vid oavgjort resultat i matchen om placering 1-2 följer förlängning 4,5 minuter med sudden death. Om inget lag gör mål i sudden death avgörs matchen med straffslag, 3 straffslag i omgång ett per lag sedan en omgång i taget.