23 - 25 mar 2012
U14
Sponsor Nortura

Spillesystemet krever to arenaer.

Lagene deles i to puljer etter rangering som informert til kvalifiseringen (lagene beholder gitt rangering, opprykk der bedre rangerte lag er slått ut, se vedlagte oversikt over kvalifiserte lag). Innenfor hver pulje spilles enkel serie. Etter dette spiller vinner av den ene puljen mot toeren i den andre puljen og omvendt (semifinaler). Tilsvarende for treerne og firerne. Til slutt spiller vinnerne av semifinalene om mesterskapet, taperne om 3. plassen. Tilsvarende for plass 5-8 for de fire øvrige lagene.

Dette systemet sikrer korrekt rekkefølge mellom lagene. Alle lag vil få fem kamper. Det tas ikke hensyn til reisevei for noen av lagene i oppsett for FC og oppsett er ihht IIHFs oppsett med 8 lag i 2 puljer.

Når det gjelder i hvilken arena A – eller B sluttspillet skal avvikles i på søndag, avhenger dette av resultatene fra fredag og lørdag. Dersom en av arrangørene (laget) av Forbundscupen kommer til A-sluttspillet spilles A-sluttspillet i denne arenaen og B-sluttspillet i den andre arenaen under forutsetning av at den andre arrangøren havner i B-sluttspillet. Dersom begge arrangørene (lagene) kommer til samme sluttspill (A eller B) arrangeres dette i arenaen til det laget som har førsteretten på arrangementet: Med bakgrunn i at MS er høyest rangert har vi lagt sannsynligheten for at de er nærmest et A-sluttspill til grunn for ovenstående, men det er altså resultatene i gruppespillet som blir avgjørende.

Bonuspoeng (gjelder ikke søndag)
Som i seriespillet på fredag og lørdag (gjelder målvakter). Ingen bonuspoeng på søndag. NB. Bonuspoeng er en del av kampens resultat og teller naturligvis med i alle utreninger (også innbyrdes oppgjør).

Møter
Det avholdes direktoratsmøte med alle lagledere og trenere i forkant av arrangementet. Egen møteinnkalling med agenda sendes ut av NIHF. Det er MØTEPLIKT på møtet, og er laget i aktivitet på møtetidspunkt må minimum 1 person møte. Ellers er det krav til både lagleder og treners oppmøte.

Høyeste instans under Forbundscupene
Forbundscupens høyeste innstans er NIHF`s arrangementsansvarlig som også er jury i evt. saksbehandling av protester etc. Beslutninger som treffes av arrangementets høyeste innstans er endelige. Ingen ankemulighet.

Dommere og dommeroppsett
Dommere tas ut av NIHF`s dommerutvalg. NIHF utarbeider dommereoppsett løpende i cupen som avhenger av dommernes prestasjoner. Det er en eller flere dommerveiledere på hver kamp.

Drakter:
Vi ber lagene om å ha med seg to draktsett (ved draktlikhet bytter bortelaget drakter)

Uavgjort i kamper som skal ha en vinner
Det spilles ”sudden death” (1 x 10, det spilles med 4 spillere på hvert lag). Dersom det fortsatt er uavgjort, avgjøres kampen ved straffeslagkonkurranse iht. NIHF`s regler.

Protester
Behandles av NIHF og § 2, pkt. 2 og 3 i NIHF`s protest – og appellreglement gjelder.
Protestgebyret er på kroner 1000,- og skriftlig protest leveres NIHF senest 30 minutter etter kampslutt.
Protestgebyret må leveres sammen med protesten og tilbakebetales dersom protesten blir tatt til følge. NIHF`s avgjørelse er endelig.

Disiplinære straffer/saksbehandling
NIHFs tilstedeværende representant tar seg av dette i henhold til ”Rapport om straff” fra dommeren og evt. dommerveileder.

Vanning/spilletid
Det spilles 2 x 20 minutter i alle kamper bortsett fra i finalen der er spilletiden 3 x 15 minutter. I alle kamper vannes det mellom periodene. Hvis det kun blir en vanningspause i finalen finner denne sted etter 2. periode.

All Star Team:
Det skal kåres All Star Team, dette offentliggjøres på søndag og teknisk arrangør er ansvarlig for premier til disse seks spillerne i tillegg til diplomene fra NIHF. NIHF og teknisk arrangør er ansvarlig for organiseringen av kåringen av All Star Team.

Kampens beste spillere
Etter hver kamp kåres hvert lags beste spiller. Hvert lag kårer sin egen spiller. Sekretariatspersonellet er ansvarlig for det praktiske i forbindelse med dette.