Turneringen følger Norges Hockeyforbunds regler for årsklassen.

- Kamptid er 2 x 15 min effektiv spilletid
- Pause er 3 min

Kampene starter presis og man kan ikke påregne oppvarming på is.

Vi ber trenere/lagledere hjelpe sekreteriat og dommere med effektiv kampavvikling med hensyn på å være klare til oppsatt tid.

Vi ber ledere og spillere om å respektere dommernes avgjørelser og bidra til fair play og gode holdninger.
Fair play Trophy blir delt ut til det laget med færrest utvisningsminutter.

Turneringen arrangeres etter NIHFs kampreglement for klassen U15. Det benyttes bonussystem for bruk av to keepere, keeperne må stå en periode hver for å oppnå keeper poeng. Det er ingen regel om keeperpoeng i utslagskamper, den gjelder der det er serier.

Spilleberettiget i klassen U15 er for sesongen 2016/17 spillere født i 2002, og det kan også delta yngre spillere født 2003 eller 2004. Eldre spillere med dispensasjon kan også benyttes.

Policy Straff
- Spillere som for 2. gang i samme kamp blir utvist for hvilken som helst av følgende 10 forseelser, nektes å delta i resten av kampen det gjelder: Boarding, slashing, clipping, charging, cross-checking, albuetakling, knetakling, farlig spill med høy kølle, takling mot hodet og nakke, takling bakfra. Spilleren det gjelder forlater kampen og en annen spiller soner den aktuelle tominutters utvisningen.

Rangering i innledende gruppespill
Det benyttes bonussystem for bruk av to keepere. Laget gir før kampen beskjed til protokollfører om at man ønsker å gå for det ekstra poenget, og beskjeden formidles til begge lag. Dersom lagets intensjon oppfylles gis laget et ekstrapoeng i tillegg til det eller de poeng laget har kvalifisert seg for gjennom kampens resultat.
Det angis 2 poeng for vunnet kamp, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng ved tap. I tillegg kan man få 1 keeper poeng.

Rangering
1. Plassering bestemmes av poengtallet. Står 2 eller flere lag likt, gjelder følgende:
 - a. Poengtall i innebyrdes oppgjør. Merk at oppnådd keeperpoeng teller med.
 - b. Målforskjell i innbyrdes oppgjør
 - c. Flest scorede mål i innbyrdes oppgår
2. Hvis det fortsatt står likt, skal målene fra samtlige spilte kamper telle med ved beregningen
 - a. Målforskjell
 - b. Flest scorede mål

Plasserings-spillet søndag
Spilles etter samme regler som innledende gruppespill. Alle starter på null.

Sluttspill søndag
I alle kamper skal det kåres en vinner, og ved uavgjort etter ordinær tid gjelder følgende, jfr kampreglementet § 6-2:

a. Det spilles sudden death inntil maksimalt 5 minutter med 4 utespillere på hvert lag.
b. Ved uavgjort også etter 5 minutter sudden death, avgjøres kampen ved straffeslagskonkurranse best av 3 straffer, jr ellers kampreglementet § 6-3.