Information om Cupen

Välkomna till Rosengårds ishall och IF Malmö Redhawks. Vi hoppas att samtliga lag, publik, nära & kära, kommer att få en trevlig helg med många spännande och målrika matcher att klappa takten till. Vi har gjort vårt bästa för att ni och de deltagande lagen ska få en så trevlig vistelse som möjligt.

Cupen spelas med 2 grupper med 5 lag i varje grupp.
Alla spelar 4 matcher i gruppspelet.

Matcherna spelas i 1x20 minuter effektiv tid med två domarsystem på full is, 1 minuts utvisningar och med flygande byten.

När samtliga lag spelat sina gruppmatcher i första gruppomgången summeras poängen och placeringsmatcher och finalspel påbörjas.

Sortering i gruppspel sker efter poäng, målskillnad, flest gjorda mål och inbördes möten i den ordningen. Vid oavgjort i placeringsmatcher avgörs med förlängning 5 minuter (sudden death), därefter 5 straffar.

Spelregler enligt Svenska Ishockeyförbundets regler.

Priser för de lag som placerar sig på plats 1-3 delas ut efter deras avslutande matcher.

Alla resultat från spelade matcher kommer att finnas på www.cuponline.se och uppdatering sker löpande under cupdagarna.

I cafeterian kan ni värma er, ta det lugnt eller varför inte slå till med en varm kopp choklad/kaffe och kaka. Här finns ett stort utbud och något för alla smaker. Varför inte stanna till vid grillen och ta en nygrillad korv eller hamburgare.

Vi vill tacka IF Malmö Redhawks, alla föräldrar, tränare och barn samt inte minst domare och vaktmästare. Utan er och med god hjälp av våra sponsorer hade detta inte varit möjligt att genomföra;

Vi önskar Er alla välkomna & med hopp om ett snart återseende!