Tore Erkén Cup 2011
11 - 13 nov 2011
U12
Sponsor Richard Sångkock

Matcherna spelas i 2x20 minuter effektiv tid. Under gruppspelet, eller om cupen spelas i serieformat tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher. Under slutspel och placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 5 minuter, s.k. "Sudden Death". I finalmatchen spelas "Sudden Death" i 10 minuter. Sudden death spelas i 4-mot-4. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag fem (5) straffläggare som lägger de fem första straffarna, sedan "Sudden death" i straffar tills ett lag vunnit.
Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under turneringen justera, lägga till, eller eliminera tävlingsbestämmelser.

Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen. Protestavgift 900: - Vid protest skall i protesten tydligt anges vilken paragraf i tävlingsbestämmelserna alt. regel i regelboken som åberopas. Protestavgiften återbetalas vid godkänd protest.