U16/15

Spelordning och regler för Ryggkliniken cup 2-4/1 2015

Lagen kommer spela en rak serie med dubbelmöten .

Matchtid:

2x20 minuters effektiv tid i samtliga matcher. Utv. 2 min. Ingen spolning mellan perioderna.

§ 5:7 B SERIEMETODEN – KORT SERIE

Beträffande ordningsföljden i serien gäller följande:

A/ Segrande lag får 2 poäng. Förlorande lag får 0 poäng.

Vid oavgjord match får båda lagen 1 poäng, ingen förlängning.

B/ Ordningsföljden i serien avgörs genom antalet vunna poäng.

C/ Vid lika poängställning mellan två lag avgör:

a. Målskillnaden (hela serien)

b. Flest gjorda mål (hela serien)

c. Lottning

D/ Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande.

1. Antalet poäng

2. Målskillnad

3. Flest gjorda mål

4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och målskillnaden avgör.

5. Lottning

Regler:

Enligt Svenska Ishockeyförbundets regler.

Protest:

Ev. protest lämnas skriftligt till tävlingsledning senast 30 minuter efter matchens slut.

Protestavgift om 500 kronor erläggs samtidigt. Avgiften betalas tillbaka om protesten godkännes. Tävlingsledningens beslut kan ej överklagas

Tävlingsledningen kommer finnas på plats under cupen och den består av tre personer : Olle Östman , Patrik Andersson och Håkan Modig.
kontakta Håkan Modig (070-315 80 48) om ni har något ärende som ni vill pröva inför tävlingsledningen .

Tröjfärger:

Vid lika tröjfärg byter bortalaget. Meddela om spelarna har andra nummer på bortatröjorna.