SørVestlandserien
18 okt 2014 - 4 maj 2015
U16 og U14

U14 SERIESPILLET
Klasse U14 spilles etter NIHF sine regler for klassen. Spilletid 2*18 minutt bruttotid 60minutt pr kamp. Ikke isprepp mellom omgangene kun 5 minutts pause.

Sluttspill U14
Kampene i sluttspill spilles 2*15 minutt. Lørdagens kamper spilles som seriespill med keeperpoeng - Søndagens kamper som cupspill med finaler. I Søndagens kamper skal det kåres en vinner, og ved avgjordet etter ordinær tid gjelder følgende jfr kampreglementet §6-2:

A Det spilles sudden death inntil maksimalt 10 minutter med 4 utespillere på hvert lag.
B Ved uavgjort etter 10 minutt sudden death, avgjøres kampen ved straffeslag best av 3 straffer, deretter 1 og 1 straffe jfr kampreglementet § 6-3

U16 SERIESPILLET
KLasse U16 spilles etter NIHF sine regler for klassen. Spilletid er dog 3*15 minutt -bruttotid 120 minutt pr kamp. 5 minutt pause mellom periode 1 og 2. Isprepp mellom periode 2 og 3.

Polecy utvisninger for aldersklassen etter kampreglementet NIHF .

Spillere i klassene U16 og yngre som 2. gang i samme kamp blir utvist for hvilken som helst

av følgende 10 forseelser nektes å delta i resten av den kampen det gjelder:

- Boarding, slashing, charging, cross-checking, albuetackling, knetackling, farlig spill med høy kølle, clipping, takling mot hodet og nakke, takling bakfra. Spilleren det gjelder forlater kampen og en annen spiller soner den aktuelle tominutters utvisning.