Foppa cup 2022 - INSTÄLLD -
Ishockey
8 - 9 jan 2022
U10

Foppa Cup 2022 - INSTÄLLD -
2021-12-22

Det är med stor besvikelse som vi härmed måste meddela att cupen är inställd pga de nya restriktioner som kom igår 21/12. Det kommer att skickas ett mail till alla lag så ni får information om vilka uppgifter vi behöver för att återbetala alla avgifter. Vi kan inte annat än att beklaga detta tråkiga besked då vi verkligen sett fram emot ett jullov med avslutande hockeycup. ------------------------------ Regeringens smittskyddsåtgärder från och med den 23 december 2021: "Mellan den 23 december 2021 och den 16 januari 2022 införs en avrådan till föreningar för kultur, idrott och fritid från att ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas. Enstaka aktiviteter, matcher och endagstävlingar, av typen seriespel eller motsvarande kan genomföras. Avrådan gäller inte sådan idrott som är yrkesmässig."

Det är med stor besvikelse som vi härmed måste meddela att cupen är inställd pga de nya restriktioner som kom igår 21/12.
Det kommer att skickas ett mail till alla lag så ni får information om vilka uppgifter vi behöver för att återbetala alla avgifter. 
Vi kan inte annat än att beklaga detta tråkiga besked då vi verkligen sett fram emot ett jullov med avslutande hockeycup.


------------------------------
Regeringens smittskyddsåtgärder från och med den 23 december 2021:
"Mellan den 23 december 2021 och den 16 januari 2022 införs en avrådan till föreningar för kultur, idrott och fritid från att ordna eller delta i läger, cuper eller andra större aktiviteter inomhus med deltagare som vanligtvis inte samlas. Enstaka aktiviteter, matcher och endagstävlingar, av typen seriespel eller motsvarande kan genomföras. Avrådan gäller inte sådan idrott som är yrkesmässig."

Annons