Lions Cup - U14
Icehockey
9-12 september 2021
U14

Ny chans – anmäl ditt lag till Lions Cup i höst
3/25/2021

Lions Cup byter från vår till höst. Vill ditt lag få en pangrolig start på nästa säsong? Ta chansen att möta flera av Sveriges största och mest anrika klubbar – och våra amerikanska vänskapsklubbar Team USA och Team Chicago.

Lions Cup är en hockeyfest för alla spelare, ledare och föräldrar. Över fyra dagar i september arrangerar Huddinge Hockey Team 08 en av Sveriges mest anrika cuper med lag från hela Sverige – och USA. Totalt bjuder vi på 60 matcher.

 

Huddinges Lions Cup startade redan våren 1978 som ett samarbete mellan Lions och Huddinge Hockey. Under fyra decennier har turneringen utvecklats till en prestigefylld uppgörelse mellan några av Sveriges mest engagerade ungdomslag.

 

Genom åren har många blivande toppspelare passerat igenom Björkängshallen. Hemmaklubben går under smeknamnet Talangfabriken av en anledning. Ett stort antal av dagens landslags- och NHL-spelare har en gång fostrats där.

 

Mer information hittar du under fliken Information och Regler på Cuponline.se. Välkommen med din anmälan till huddingelionscup2021@gmail.com!