Lions Cup - U14
Ishockey
9-12 september 2021
U14

Lions Cup avgörs i september - anmäl ditt lag redan nu
2021-03-08

Lions Cup har fått nya speldatum. I september 2021 avgörs den 42:a upplagan av klassiska hockeycupen för U14. Välkommen med din anmälan till huddingelionscup2021@gmail.com.

Huddinge Lions Cup startade våren 1979 i samarbete med Huddinge Hockey. Genom de fyra decennierna har Cupen utvecklats till en mycket prestigefylld turnering där samtliga lag som deltar tillhör organisationer med erkänt hög kvalitet på sin ungdomsverksamhet och när vi får spela mot årets högklassiga lag vattnas det i munnen på varje sann hockeyälskare.

 

Självklart har årets turnering även med internationella lag som Team Chicago och Team USA. Möjligheten för våra svenska lag att få mäta sig med internationellt motstånd kan inte underskattas som sporre inför deras fortsatta satsning på ishockeyn. Många av dagens svenska elitspelare har genom åren passerat revy i Huddinge Lions Cup.

 

För Lions Club Huddinge, som har motto att stödja ungdomar på olika sätt, har det varit mycket stimulerande och utvecklande att arbeta tillsammans med Huddinge Hockey i deras ungdomsarbete och projektet Lions Cup. Ett projekt som i år fyller 42 år.

 

Presidenten i Lions Club Huddinge, Sven-Arne Wennerberg berättar:

 

"Lions Club Huddinge bildades 1958 och har idag 33 medlemmar varav 8 är kvinnor. Lions har 11 000 kvinnliga och manliga medlemmar i Sverige. Lions Clubs International är en av världens största ideella hjälporganisationer och har 1,4 miljoner medlemmar i 220 länder.

 

Lions Club Huddinge har primärt hand om lokala hjälpobjekt inom Huddinge Kommun, men klubben stöder även nationella och internationella objekt. Internationellt arbetar Lions bland annat tillsammans med WHO och Bill och Melinda Gates Foundation, men vi har även egna internationella projekt. För närvarande bedriver vi en insamling för att bygga skolor och bostäder åt ”de glömda barnen” d.v.s. de syriska barn som flytt till Turkiet.

 

För Lions Club Huddinge, som har motto att stödja ungdomar på olika sätt, har det varit mycket stimulerande och utvecklande att arbeta tillsammans med Huddinge Hockey i deras ungdomsarbete och projektet Lions Cup.

 

Du som önskar information om vår klubb och vår verksamhet eller kanske rent av skulle vilja bli medlem hos oss och hjälpa till att stödja vår verksamhet i Huddinge, kontakta gärna Sven Arne Wennerberg på sa_wennerberg@hotmail.com eller ring 070 549 60 92.

 

Vår förhoppning är att alla lag ska trivas, ha kul och göra en bra turnering."

Välkomna med era anmälningar!

Annons