Isbjörnscupen U12 2020
Ishockey
5 sep 2020
U 12/ Pojkar & flickor födda 2009

Påminnelse om restriktioner under isbjörnscupen
2020-09-01

Lite påminnelser inför cupen till helgen gällande restriktioner

Spelare/ledare:
* Spelare och ledare vistas antingen i omklädningsrummet som är tilldelat till er eller utomhus, under spelstopp. 
* Inför matchstart kommer det finnas funktionärer på plats som kommer att släppa in ett lag åt gången in i ishallen, i varsin ingång. 
* När matchen är färdigspelad kommer de lag som spelat ledas ut i sina respektive omklädningsrum, innan nästa match skall starta och nästa 2 lag skall in och spela. 
Föräldrar/besökare
* För att följa restriktionerna kan vi tyvärr inte fylla läktarna med familj och vänner. Men vi kommer att tillåta 1 familjemedlem/åskådare per spelare i varje match. Ni kommer att bli tilldelade biljetter till varje lag som täcker varje match, dvs 1 biljett per spelare/match. Hur ni distribuerar biljetterna är upp till er, men det är detta som måste följas för att kunna genomföra cupen tyvärr. Funktionärer kommer att stå vid ingången in till hallen och ta emot biljetterna. 
* När matchen är färdigspelad skall föräldrarna på samma sätt som för spelare lämna ishallen först så att nästa gäng kan komma in. 
* Föräldrar/åskådare vistas på utsidan av hallen om inte ert barn spelar. 
Café
* Vi kommer tyvärr inte att hålla cafét öppet under denna dagen. Men i närområdet finns diverse restauranger eller liknande att besöka (Mcdonalds, sibylla, thai, pizza m.m). 
Lunch/mellanmål till spelare/ledare
* Lunch kommer att finnas till varje spelare/ledare.
*Varje lag kommer att bli tilldelade bröd, smör och något pålägg som mellanmål i resp omklädningsrum. Det kommer även att serveras korv med bröd till resp lag.
*Tag gärna med extra mellanmål till barnen, i och med att cafét inte är öppet. 

 

Annons