Lilla Rössö Cup 2020
Futsal
29 feb - 1 mar 2020
Barn Ungdom
Sponsor City Gross Uddevalla

Viktig info till lagledare mm.
2020-02-26

För att klargöra och underlätta är det viktigt att du som lagledare /tränare tar del av understående information. Spelare och föräldrar har också nytta av läsa igenom detta.

Informationsbrev Lilla Rössö Cup 2020

Hej och stort tack för ert val att medverka i Lilla Rössö Cup 2020 här följer lite information angående Cupen 29/2-1/3.

Spelschema: Spelschema för alla klasser finns nu publicerade på cupsajten. https://www.cuponline.se/games.aspx?cupid=33811 Granska era lags spelschema och återkoppla vid ev. felaktigheter. Notera att spelschemat kan vara föremål för ändring och du bör bevaka cupsajtens version som alltid är den som gäller!

Det är på cupsajten https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=33811&lc=sv du hittar information och följer matcher etc. cupsajten gäller så följ den ifall ändring av tider skulle ske…..

Klass F13-14 A-slutspel med ¼, semi. Final.

Klass F1314 B-slutspel placeringsmatcher där det spelas om delade 9:de 10:de placeringar.

Spelarregistrering sker via cupsajten med hjälp av ut mailat andvändrar id och lösenord till de registrerade ledare/tränare för respektive lag, har du förlorat din inloggning så hör av dig så skickas den ut på nytt. Spelarförteckning skall vara utförd senast 30 min. före första match.

Ankomst: I anslutning av huvudentrén kommer cup värd/ankomstkansli finnas där anmäler ni er ankomst och blir tilldelade omklädningsrum mm.

Matchtider: var match är 12 min. I klass F13-14 är slutminuten effektivspeltid, spelschemat är mycket kompakt med ny matchstart var 15 min. så vänligen hjälp till så mycket som möjligt med att snabbt och smidigt komma av planen efter matchslut!

Lagfotografering sker i år en trappa upp vid restaurangen och är markerad ”HALL F”, Lagfoton är naturligtvis frivilliga och det är drop in som gäller. Foton både lagbilder och matchbilder publiceras utan namn via länk på cupsajten fria att dela ladda ner och använda, kostnadsfritt.

   

 Kiosk/servering. Finns i hallen med kaffe dricka mm. mat som korv och bröd, toast, och hamburgare. Det kommer i år säljas varmrätt (nötköttfärssås med pasta och grönsaker)

Domare Våra domare år i första hand sk. föreningsdomare och precis som spelarna på plan är dom inom utveckling/utbildning vilket vi önskar hänsyn och förståelse för. ”Spelarna spelar, domarna dömer. Ledarna leder. Föräldrar hejjar på” och en del säljer korv….

Prisutdelning lördag: tider finns angivna i spelschemat. Prisutdelning söndag sker fortlöpande på eller i anslutning till spelplanens närhet.

Varmt välkomna till Agnebergshallen och Lilla Rössö Cup 2020

Annons