Lilla Rössö Cup 2019
Futsal
9 - 10 mar 2019
Flickor 2012-2006
Sponsor City Gross Uddevalla

Bra att veta!
2019-03-03

Hej och stort tack för er medverkan i Lilla Rössö Cup 2019 här följer lite information angående Cupen 9-10 mars.

Spelschema: Spelschema för alla klasser finns nu publicerade på cupsajten https://www.cuponline.se/games.aspx?cupid=28959 då det under söndagen i klass F13 förekommer 2st 3 lags grupper (gr. C och gr.D) så blir lösningen sk. dubbelmöte i dessa grupper. Granska era lags spelschema och återkoppla vid ev. felaktigheter. Notera att spelschemat kan vara föremål för ändring och du bör bevaka cupsajtens version som alltid är den gällande!

Klass F13 A-slutspel med ¼, semi. Final.

Klass F13 B-slutspel totalt 3st. placeringsmatcher där det spelas om delade 9:de 10:de placeringar.

Spelareregistrering sker via cupsajten med hjälp av utmailat andvändrar id och lösenord till de registrerade ledare/tränare för respektive lag och önskas vara inne i minst 30 min. före första match.

Ankomst: I anslutning av huvudentrén kommer cupvärd/ankomstkansli finnas där anmäler ni er ankomst och blir tilldelade omklädningsrum mm.

Matchtider: var match är 12 min. I klass F13 är slutminuten effektivspeltid, spelschemat är mycket kompakt med ny matchstart var 15 min. så vänligen hjälp till så mycket som möjligt med att snabbt och smidigt komma av planen efter matchslut!

Matchfotografering/lagfotografering kommer ske och bilder publiceras utan namn via länk på cupsajten fria att använda, kostnadsfritt.

Kiosk/servering. Finns i hallen med kaffe dricka mm. samt enklare form av mat som korv och bröd, toast, och hamburgare.

Domare Lördagen finns en domare per match och söndagen (klass F13) två domare per match. Våra domare år i första hand sk. föreningsdomare och precis som spelarna på plan är dom inom utveckling/utbildning vilket vi önskar hänsyn och förståelse för.

Prisutdelning sker fortlöpande i anslutning till spelplanensnärhet.

 

Varmt välkomna till Agnebergshallen och Lilla Rössö Cup 2019

Annons