Superfund Weekend 2009
Icehockey
4-6 sep 2009
U12 (-98)

Backyard Boyzz
8/15/2009

Vad är nu detta? Backyard Boyzz är ett skönt gäng som vill kunna göra och ge det där lilla extra. Här har du ett glatt gäng med stora ambitionerna. Vi ska bli dom där med glimten i ögat, dom som kan göra det där lilla extra, men framför allt ska vi ha buskul hela vägen. Vi har vårt urspung från Nybro men vi är idag 8 - 10 klubbar som är representerade på våra läger.

Som du förstår så finns vi inte i Stockholm. Ja det handlar om hockey. Här skall vi träna lite bättre och lite mer än alla andra samtidigt som det skall finnas tid att leka och träna på egen hand. Vi hoppas att alla ska tycka att upplägget är så bra att man vill komma flera gånger per år för att träna med Backyard Boyzz. 2009-2010 kommer ha en inriktning på skridsko och skott. Vi räknar med att finnas i Nässjö, Nybro och Karlskrona.

Vi skall inte bli för många utan alla som kommer ska känna att grupperna är små och att alla får sin tid med ledaren. Det är för just dig som Backyard Boyzz finns. Istiden ska vara i överkant på vad grabbarna klarar, allt för att få den där extra tid som knappast aldrig finns hos klubbens egna verksamhet. Här ska grabbarna själva kunna träna på skridsko eller skott, eller vad vi nu ska lära oss samtidigt som vi har minst tre is-träningar á 1.20 per dag. Vissa killar behöver knappt se en övning eller en teknik för att lära, andra behöver nöta och nöta för att lära. Här ska alla få tiden som behövs utan att känna pressen att ett nytt gäng ska ut på isen.

För att stimulera till att komma på våra läger kommer vi försöka hitta ett nytt sätt att kunna plocka ihop ett lag och spela matcher några gånger per år. Om denna verksamhet är att betrakta som selec-tverksamhet så söker vi tillstånd att få sanktion för denna. Vi kommer även här hålla högsta klass, ledare som kommer finnas för att hjälpa till är Niklas brännström med många år från både Färjestad och HV 71. Han är aktiv inom Smålands ishockeyförbund och ungdomsansvarig för Nässjö HC. Det känns som om vi är inne på något nytt och kul. Tanken uppstod när vi var 7-8 spelare i Nybro och det inte fanns underlag för att åka på cup eller spela matcher. Vi hoppas på att vi ska få ihop ett gäng med killar som vill träna och spela för hockey är det roligaste som finns.

Backyard Boyzz lovar inget mer än; skit kul, svett, blåsor och träningsvärk.

spy cell phone spy app turbofish.com spy phone apps android
spy cell phone spy app turbofish.com spy phone apps android
aids treatment options jasonfollas.com treatments for hiv and aids
partial birth abortions site books on abortion
pictures of hiv rashes nav-connector.com hiv positive celebrities
pictures of hiv rashes hiv and aids symptoms hiv positive celebrities
pictures of hiv rashes hiv and aids symptoms hiv positive celebrities