Swedbank Cup U14
Ishockey
24 - 26 nov 2017
U 14
Sponsor Swedbank

Välkommen till Swedbank Cup U14
2017-11-23

Några ord från cupgeneralen, Linda Törnkvist

Välkommen till Swedbank cup 2017

Sundsvall Hockey team -04 hälsar Er välkomna till härliga dagar fyllda med spännande, fartfyllda och roliga hockeymatcher. I Swedbank cup deltar sju lag som möter varandra i en rak serie. Vi avslutar helgen med placerings-, brons- och finalmatch.

Jag vill uppmana ledare, spelare och vår publik att visa sportsmannamässigt uppträdande och respekt för omgivningen. Tänk på att barnen idrottar för att uppleva gemenskap, spänning, framgång och framförallt glädje. Under matcherna praktiseras det som de har lärt sig på träningarna. Stötta spelare och ledare genom att heja på ert lag utan att smutskasta motståndarna.

Hjälp domarna i deras svåra men viktiga roll som matchledare genom att visa en sportslig attityd. Utan domare blir det ingen match

Nyhet för i år är att vi på söndagen dela ut Swedbank Cup Fair Play pris till det lag, som Ni alla lag röstar fram tillsammans med domarna.

All matchrapportering kan följas på www.cuponline.se (sök på Swedbank cup).

Matcherna visas live gratis på svenskhockey.tv
Livesändningar

Önskar supportar äta en bit mat i på Restaurang Etage, köper Ni matbiljetten för 85 kr i lotteriet.

Vi hoppas att alla spelare, ledare, föräldrar och övrig publik ska trivas hos oss på Swedbank cup och att ni kommer tillbaka när vi anordnar cup nästa gång. 

När Ni lägger upp bilder på sociala media skulle det vara roligt om Ni vill tagga dem med #swedbankcupU14 så vi kan följa Ert äventyr i Sundsvall.

Vi önskar alla spelare och ledare lycka till -”Nu kör vi så det ryker!”

Annons