Östersundshem Cup 2017
Icehockey
17 - 19 nov 2017
U14

ÖSK Hockey ansluter till turneringen
7/12/2017

Mer än hälften av lagen är nu klara för Norrlands ishockeyrysare nummer 1: Östersundhem Cup! Under onsdagen blev det klart att Ångermanlands stolthet ÖSK Hockey spelar i Östersund Arena 17-19 november.

ÖSK Hockeyklubb har många fina traditioner att förvalta. Spelare har sedan 20-talet fostrats från ungdoms- till elitspelare i en miljö där idrottsliga framgångar alltid är en följd av god sammanhållning och ansvar för sina medmänniskor.

Målet med ÖSKs verksamheten är att skapa en klubb med en sportslig- och social särprägel, där glädje och lust kring idrottandet ger bra utveckling för spelare, ledare, föräldrar och grupp. Att satsa på hockey i ÖSKs regi, ska innebära att bra möjligheter att nå långt inom sporten – men även att man efter sina aktiva år har en bra förståelse för den värld vi lever i.

-Vi är självklart glada och stolta över att ÖSK Hockey väljer att komma till just vår turnering under hösten. Det är ett välspelande lag som alltid bjuder på rolig ishockey, säger cupgeneralen Patrik Jemteborn till cuponline.

ÖSK Hockey som blir det sjunde laget att anmäla sig gör att det nu endast återstår EN plats för direkt anmälan (de första åtta som anmäler sig har en direktplats).

Lag 9-12 som får turneringens Wild Card presenteras i slutet av augusti.