Östersundshem Cup 2017
Ishockey
17 - 19 nov 2017
U14

Höga Kusten Hockey klar för Östersundshem Cup 2017
2017-07-02

Ännu ett lag kunde under söndagen bekräftas klara till 2017 års upplaga av Östersundshem Cup. Spännande HKH eller Höga Kusten Hockey som föreningen heter bjuder upp till härlig hockeyfest i Östersund.

Under våren har man tappat några spelare i laget men samarbete är HKH´s starka filosofi.

- Ja det stämmer att vi förlorat lite spelare till andra föreningar under våren men jobbar fört att få ett samarbete med Kramfors hockey som inte har något U 14 lag, meddelar lagledaren Ulrik Lindström. 


Övrigt värt att veta:
Föreningen Höga Kusten Hockey bildades den 15:e maj 1981 efter att man kommit överens om ett samarbete mellan Nordingrå, Ullånger, Docksta, Skog och Nora. Ishockeyn i området hade nått sin kulmen med Nordingrå SK:s medverkan i div I, säsongen 79-80. För att stärka ungdomssatsningen i området beslöt man att slå ihop orternas föreningar. 
Man har levererat många svenska ishockeyprofiler genom åren och ser sig som ett viktigt farmarlag till klubbar runt om i landet och bland annat har Tobias Enström och Mattias Hellström tagit SM-guld med MoDo säsongen 06/07 och samma år spelade Tobias VM i Ryssland för Tre Kronor.

Annons