Lill@VM 2012
Fotboll
29 jun - 1 jul 2012
Pojkar & flickor födda 2000-2003

Fairplay priset
2012-07-03

Utdelade Tuna Församlings Fair Play priser med motiveringar 2012.

F9
Lag: Stöde IF
Motivering: För god genomförd turnering. Trots motgång, en fulländad kämparglöd mellan ledare och spelare. God laganda och har på ett positivt sätt pushat varandra.

F10:
Lag: SDFF
Motivering: Vi ser ett glatt härligt gäng med stor laganda mellan spelarna där tränarnas övermäktiga engagemang även efter signal genomsyrar inspiration och glädje.

F11
Lag: Kovlands IF
Motivering: Ett lag med bra sammanhållning. Tre unga ledare som på ett uppmuntrande, ödmjukt och positivt sätt pushar och coachar sitt lag.

F12
Lag: Matfors IF
Motivering: Under ett lugnt och positivt ledarskap har ett glatt gäng visat kämparglöd och respekt för varandra, motståndare och domare.

P9
Lag: Njurunda röd
Motivering: För att på ett föredömligt sätt stöttat varandra, både spelare och ledare i både med och motgång. Samtidigt uppträtt schysst mot domare och motspelare.

P10
Lag: Sundsvalls FF blå
Motivering: För en positiv attityd, bra laganda och gott uppförande. Lugn och engagerad ledare som ger mycket beröm till alla spelare.

P11
Lag: Essviks P11
Motivering: Laget uppträder sportsligt och kämpar väl för varandra. De tar nya tag trots förlust. Ledarskapet utstrålar lugn och överlåter spelbeslut till barnen med förtroende.

P12
Lag: Stöde IF
Motivering: Till ett toppengäng som visat god kamratanda i både med- och motgång. Dom har visat glädje, gemenskap och spridit god stämning på matcherna. Spelare, föräldrar och ledare har visat respekt för domarnas beslut och killarna har spelat och uppträtt schysst.

Annons