Sk Iron
28 sep 2014
U11

Välkommen till cup 28 septmeber, som arrangeras i SK Irons regi, för barn födda 04

Förra året deltog Almtuna med två lag, Wings med två lag och Sk Iron med två lag. Där stod Sk Iron som segrare!

Datum:

28 September 2014

Tider:

Första matchen startar 8.30. Finalspelet beräknas vara slut 20.00

Plats:

Arena Svagströmsbolaget AB (två mil norr om Uppsala i Björklinge)

Ålder:

Lag med spelare födda 04 eller senare.

Antal lag:

6 deltagande lag.

Regler:

Gruppspel med tre lag i varje grupp, därefter slutspel. Svenska ishockeyförbundets regler. Matchtid 2x15 minuter effektiv tid (dock max 50 minuter total matchtid). Flygande byten. Offside tillämpas. Utvisning 1 minut, vid mål upphävs utvisningen.

Vinst i gruppspelsmatcherna ger 3 poäng, oavgjort 1 poäng. Vid lika poäng efter gruppspel gäller följande turordning: 1-inbördes möte, 2-målskillnad, 3-flest gjorda mål, 4-lottning. Vid oavgjort resultat i slutspelsmatcherna tillämpas 5 minuters sudden death med 5 utespelare och målvakt och därefter 3 straffar per lag med olika spelare.

Borta lag byter tröjor vid lika färg

Banvård:

Spolning mellan varje match

Omklädningsrum:

Varje lag disponerar eget omklädningsrum i eller i anslutning till ishallen. Laget ansvarar för omklädningsrummet under dagen och vi ser gärna att ni grovstädar innan avresa

Måltider:

Lunch samt mellanmål/frukt till spelare och ledare (max 3 ledare) ingår

Kiosk:

Under cupen kommer kiosken i ishallen att vara öppen. Där finns möjlighet att köpa bland annat korv, kaffe, toast och godis. I anslutning till ishallen kommer det finnas möjlighet att köpa grillad hamburgare under lunchtid

Priser:

Pokal till lag 1-3 och diplom till alla spelare

Kostnad:

Anmälningsavgift om 3000kr/lag och spelaravgift om 250kr/spelare

Anmälan:

Anmälan sker genom att betala anmälningsavgiften till nedanstående bankkonto. Spelaravgiften betalas senast 10 dagar före cupdatum. Först till kvarn gäller och anmälan är bindande. I samband med att ni betalar, skicka vänligen ett mail till vår kontaktperson och bekräfta er anmälan med kompletta uppgifter som club och lagnamn, tröjfärger, spelarlista med namn ålder och nummer. Meddela även eventuella matallergier. Vid överbokning förbehåller vi oss rätten att tacka nej till övertaliga lag. Inbetald avgift efter att cupen blivit fulltecknad betalas givetvis tillbaka.

Bankkonto: Handelsbanken clearing 6515 konto 557 704 162, kontohavare Annelie Wenngren