Riksbyggen Cup 2007
Icehockey
6-7 jan 2007
U12
IK Vita Hästen hälsar Er alla mycket välkomna till Norrköping och Riksbyggen Cup för U12 lag den 6-7/1-2007.

Information
Ishallen
Cupen spelas i IK Vita Hästen´s träningshall Stallet som är beläget på det stora idrottsområdet Himmelstalund i Norrköping.

Lagvärd
Under cupen finns våra lagvärdar som kommer att hjälpa Er tillrätta hos oss. I ishallen Stallet finns det 4 st. omklädningsrum samt att 4 lag får klä om i Himmelstalundshallen vilket medför en promenad på skridskor utomhus på ca 200m.

Sjukvårdsansvarig
Under cupen finns en sjukvårdsansvarig för akut hjälp, ifall olyckan är framme.

Klimat
I ishallen är det ca +8 C. I anslutning till ishallen har vi ett pausrum där det är varmare, ev. matsäck kan avnjutas där. I Ishallen finns en stor träläktare.

Lunch/middag
Dag 1 ingår lunch och middag,frukt mellanmål.
Dag 2 serveras frukost på hotellet samt lunch,frukt mellanmål.
Mat serveras i Mässhallens servering vilken man går till inomhus. Lunch och middags kuponger till lagen utdelas av cupvärden.

Lördag lunch: Köttbullar m. potatis sås och lingon.
Lördag middag: Makaroner och köttfärssås.

Söndag lunch: Ris m. korvstroganoff.

Till samtliga måltider ingår hårt bröd, smör, sallad och måltidsdryck.

Önskar föräldrar, syskon eller andra medföljande åskådare äta i restaurangen går det bra att förbeställa mat. Pris 60 kr per portion. Beställning 0702 - 144313.


Kiosk
Under cupen kommer det att finnas en välsorterad kiosk till Er service i ishallen. Utanför kommer vi ha försäljning av nygrillade hamburgare till hungriga spelare och ”supporters”.
Materialvård
Under cupen kommer vi att hålla sliprummet öppet vid behov och våra duktiga materialare kommer att hjälpa Er med slipning av skridskor. Har Ni egen slipmaskin så går det bra att ställa upp den i vårt sliprum.

Kontaktperson Håkan Bokull 0736 - 433209


Övrig info

Anmälningsavgift 2000kr
Deltagaravgift boende på hotell 750kr per person (1natt på hotell)
Vid fler än 17 betalande deltagare medföljer 2 ledare gratis.
Deltagaravgiften, ev. övernattningskostnad skall betalas senast 4 veckor före cupens start.

Anmälningsavgift och deltagaravgift, ev, övernattningskostnad inbetalas till Vita Hästen Ungdom Bankgiro 5467-1490 märk inbetalningen med Ert lag och förening samt cup.
Boende
I avgiften ingår boende 1 natt på Scandic Nord i Norrköping ca 6-10 minuters bilresa från ishallen. Där har lagen tillgång till bra restaurang, relaxavdelning. Lagen bor i 3 bäddsrum.

Lag som vill boka en extranatt erbjuds priset 270.- per bädd i trebäddsrum, bokas via Vita Hästen Tina Hagman Rydell 011-172282 eller 0702 - 144313.

För medföljande supporters har vi ett specialerbjudande på rum hos Scandic Nord i Norrköping. Prisexempel är ett rum för två vuxna och två barn under 13 år för 780:-/rum och natt inklusive frukostbuffé. Boka direkt till hotellet på tele 011 – 495 55 00 och uppge bokningskod HÄSTEN.

Info från Scandic som hälsar Er välkomna
Hotellet erbjuder fri tillgång till relaxavdelning med inomhuspool och bastu. Vi vet att det brukar bli populärt och för säkerhets skull så finns en lista på pooltider anslagen stora cuphelger, där lagledaren får boka sitt lag. Glöm inte badbyxorna! Vi kan även ordna bagagerum.

I Restaurangen serveras fina kvällsbufféer. För att kunna ge bästa service till alla som önskar äta i sällskap önskar vi att bord bokas i förväg. I Restaurangen serveras även vår härliga frukostbuffé mellan kl 07.00 – 10.00. Spelar laget en tidig match? Meddela då oss i förväg så serverar vi den tidigare.

Vi kommer att stänga möjligheten för spelarna att se på betalTV och ringa externa samtal om inget annat meddelas av lagledare. Kostnaden för logi för spelarna och ledarna regleras via Vita Hästen. Allt övrigt betalas direkt på hotellet.

Besök gärna www.scandic-hotels/norrkopingnord för mera info.
com