Wild Kings Cup 2011
26-27 mars 2011
U 12

2-dagars U-12 cup den 26-27 mars 2011

Kristianstad IK har glädjen att bjuda in ert lag till en 2-dagars U-12 cup den 26-27 mars 2011!

Tävlingsbestämmelser Wild Kings Cup U-12 2011

Matcherna i gruppspelet, placeringsmatcher och semifinaler spelas 2x15 minuter.Match om 3:e pris samt final spelas 2x20 minuter. Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher. Under slutspel och placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 2 minuter, s.k. "Sudden Death". I finalmatchen spelas "Sudden Death" i 5 minuter. Sudden death spelas i 4-mot-4. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag fem (5) straffläggare som lägger de fem första straffarna, sedan "Sudden death" i straffar tills ett lag vunnit. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under turneringen justera, lägga till, eller eliminera tävlingsbestämmelser.
Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen. Protestavgift 900: - Vid protest skall i protesten tydligt anges vilken paragraf i tävlingsbestämmelserna alt. regel i regelboken som åberopas. Protestavgiften återbetalas vid godkänd protest.

Placering 3 i Grupp A och placering 4 i Grupp B spelar placeringsmatch 2. del 2
Förlorare i placeringsmatch del 1 möter förlorare i placeringsmatch del 2 om 7-8 plats.
Vinnare i placeringsmatch del 1 möter vinnare i placeringsmatch del 2 om 5-6 plats.
Placering 1 i Grupp A och placering 2 i Grupp B spelar Semifinal 1.
Placering 1 i Grupp B och placering 2 i Grupp A spelar Semifinal 2.
Förlorande lag i Semifinalerna spelar match om 3-4:e plats.
Vinnande lag i Semifinalerna spelar Final.

I övrigt gäller SIF`s regelverk för ungdomsishockey.

Mat: Vid ankomst lördag serveras en frukostkorg, därefter lunch och kvällsmat. På söndagen serveras en rejäl frukost och lunch. Efter avslutad cup bjuds spelarna på korv och dryck. Det finns tillgång till frukt och vår cafeteria kommer att vara öppen för servering av korv, hamburgare, kaffe och godis.

Omklädningsrummen fördelas på deltagande lag. Några lag kan få dela med annat deltagande lag.

Kostnad: Anmälningsavgiften är 3.500:- och betalas till Bg 701-8476 senast den 31/10 2010. Anmälan är bindande.
Cupavgiften för laget är 7.800:-. I avgiften ingår samtliga anmälda spelare och 4 ledare/ lag. Vid fler ledare är kostnaden 400:- extra/ ledare.. I avgiften ingår även boende för övernattande lag inom gångavstånd från ishallen.
Principen för anmälan är ”först till kvarn”.

Cupavgiften önskar vi insatt på BG 701-8476 senast 14 dagar innan dvs den 12/3 2011. Detta för att slippa kontanthantering av större summor i ishallen under cupen. Vänligen se till så att avgiften är insatt och att ni anger betalningsavsändare så tydligt det bara går. Lagnamn samt Wild Kings Cup 2011.