Slaget vid Lund 2019
Ishockey
13 - 14 apr 2019
U11

Då är det åter dags att ställa in GPS:n på Skåne och Lund där vi för tredje året i rad arrangeras Slaget vid Lund. Årets cup för ishockeyspelare födda 2008 spelas under två dagar i april och är värd för 8 deltagarlag.

Årets upplaga är planerad så att ni ska ha möjlighet att ta del av hela Lund och slippa en massa dötid i en kylig ishall. Varför inte njuta av studentstaden arkitektur och vackra parker eller ta er till äventyrsbadet 400 meter från hallen och svalka er i vårvärmen. Under lördagen spelar man en pool på lördagsförmiddagen och en pool under eftermiddagen för att sen spela en kvalmatch om placering i A- eller B-slutspel. Sen under söndagen går B-slutspelet på förmiddagen och A-slutspelet på eftermiddagen, detta ger en möjlighet för ert lag och familjer att planera olika besök, kanske ta sig till Monekysport, 20 minuter från hallen med bil. Som lag har ni möjlighet att boka in er att sova i skolsal som ligger minuter från hallen till fots och under ert uppehåll så har ni möjlighet att få mat under dagarna på samma ställe.

I hallen kan du sen under dagen fylla på med korv, burgare, sallader och dryck för att hålla ångan uppe. Så vänta inte för länge utan boka upp helgen 13-14 april redan nu och greppa er plats i cupen innan någon annan tar den. Vår ambition är att leverera ett paket av spänning, upplevelse och framför allt en turnering med massor av bra hockey.

För mer information se bifogat medskick och viktigast av allt för att anmäla er skicka mail på Slagetvidlund@gmail.com Sven-Olof Andersson Cupgeneral, Slaget vid Lund 2019