Nickecupen 2012
26 dec 2012
U10
Huddinge Hockey Team 03 har äran att bjuda in Ert lag till 17:e upplagan av Nickecupen denna traditionella Annandags cup i år.

Upplägg och Regler
16 deltagande lag. Fyra grupper innehållande vardera fyra lag, där alla möter alla. Ettan och tvåan i varje grupp går till A-slutspel, trean och fyran till B-slutspel.

Samtliga lag får spela tre matcher i gruppspelet och minst en i slutspelet.
I gruppspelet ger seger två poäng, oavgjort en poäng och förlust noll poäng. Tabell sammanräknas enligt ordningen: poäng, inbördes möte, målskillnad, antal gjorda mål, samt till slut lottning.

I slutspelet gäller direktutslagning. Vid oavgjort resultat gäller ”sudden death” max 6 minuter och därefter straffar. Matcherna spelas på halvplan. En sarg sätts upp på mittlinjen.
Grundspel 1x21 minuter rullande. Slutspel 2x15 minuter effektiv tid och 90 sekunders byten. Spolning efter varannan match. Spel på halvplan, i övrigt enligt Stockholms ishockeyförbund regler för Mitt i cupen.

Toppning är ej tillåtet! FÖRTYDLIGANDE ! Det är ej tillåtet att komma med toppade lag och ej heller tillåtet att toppa under pågående match/cup. Då vi på ett tydligt sätt medverkar till att nå bredd inom Svensk ungdomsishockey.

Avblåsning endast vid mål, målvaktsblockering, puck utanför sarg samt grov förseelse. Självklart visar vi respekt för domare och matchfunktionärer. Vi spelar med blå puck.

Arrangemang
Samtliga lag skall innehålla minst 8 utespelare. Fyra utespelare samt målvakt på isen samtidigt. Lagen skall ha med sig två olikfärgade matchställ. Omklädningsrum finns för samtliga lag.

Skridskoslipning tillhandahålls mot en avgift av 60: -

Anmälan
Kostnaden är 3000: -/lag samt 200: -/spelare. Anmälan är bindande och görs till Huddinge Hockey på postgiro 44 62 33-9 eller bankgiro 143-2509 senast den 16/11-2012. Spelaravgifterna ska vara betalda senast 30/11-2012. Notera lag samt att beloppet avser Nicke cupen. Principen först till kvarn tillämpas och vid flera anmälda lag än platser förbehåller vi oss rätten att maximera till två lag per förening. De lag som ej kan beredas plats får omedelbart tillbaka avgiften.