Boo Hockeyfestival 2016
Icehockey
16 okt 2016
U10

Inbjudan

Boo Hockey Team 07 hälsar spelare, ledare och anhöriga varmt välkomna till den tredje upplagan av:

BOO HOCKEYFESTIVAL söndagen den 16 oktober 2016 på Björknäs IP i Saltsjö Boo, ett utmärkt tillfälle för hela familjen att umgås med andra hockeyfamiljer!

Spelform
Hockeyfestivalen är en halvplanscup som riktar sig till spelare födda 2007 (U10). Överåriga som tränar ordinarie med laget kan godkännas enligt ök. Hockeyfestivalen kommer att spelas i två omgångar, preliminärt mellan 08.00-13.30 samt 13.45–19.15. Deltagande lag spelar antingen på förmiddagen eller på eftermiddagen

Matcherna spelas 1x21 minuter, med spelarbyten var 90:e sekund. På isen spelar 4 utespelare och en målvakt. Spel enligt Svenska Ishockeyförbundets regler för U10. Varje lag spelar fyra matcher, varav tre gruppspelsmatcher samt en bonusmatch. 

Anmälningsavgift

3 200 kronor per lag. Inga spelaravgifter. I avgiften ingår mellis och frukt i omklädningsrummen och pokaler till alla spelare. Varje lag får bestå av max 13 spelare. (Vi rekommenderar 8 utespelare + en målvakt för optimal speltid för barnen). Dessutom delas ett specialpris ut till en spelare per lag i varje match. 

Varje lag får en lagvärd och förfogar varje förening förfogar över ett eget omklädningsrum

 

 

Mat & Lotterier
Mat och fika finns att handla på plats. Spelarna får mellis i omklädningsrummen.

Det kommer även att vara lotterier, puckkastning och andra aktiviteter runt Hockeyfestivalen

Målet är att såväl spelare, ledare, föräldrar, syskon och andra besökare ska finna något i sin egen smak, både i matväg samt i underhållningsväg även utanför isen.

 

Anmälan
Först till kvarn gäller. Anmälan vill vi ha senast 1 september och ska innehålla antal anmälda lag och antal spelare i respektive lag samt kontaktperson. Maila er anmälan till boohockey07@gmail.com.

 

Anmälningsavgiften betalas, efter bekräftelse på anmälan, till Team 07's Lagkonto i Danske Bank Clearingnr 2489 Kontonr 039 91 51 Glöm inte att ange lagnamn som referens.

Glöm heller inte att meddela alla föräldrar till era spelare att boka in den 16 oktober i sina kalendrar! Hjälp oss och se till att detta arrangemang blir en riktig folkfest. Bjud in föräldrars föräldrar, släkt och vänner, grannar och alla ni känner till Björknäs ishall! På så sätt får ert lag även en stor hejarklack! KLART MORMOR SKA MED PÅ HOCKEY!

 

Varmt välkomna!

Boo Hockey Team 07

 

Kontaktpersoner:

Inbjudningsansvarig

Lars Johansson, mobil 0707- 38 62 49
boohockey07@gmail.com

                            

Festivalgeneral

Andreas Bauman, mobil 070-716 63 79

andreas@bauman.se