Folke Lindström Cup 2016
Icehockey
26 - 28 dec 2016
U-12

 

Inbjudan Folke Lindström U15 Cup 26-28 december 2016

IF Malmö Redhawks Team 02 vill härmed bjuda in er till Folke Lindström Cup som arrangeras 26-28 december 2016 på Malmö Isstadion, vilket är en stor evenemangsarena belägen i centrala Malmö.

Folke Lindström Cup är för spelare födda 2002 och förväntas bli en AAA(Svår)-nivå där vi gärna ser en så stor spridning på deltagande lagen som möjligt över landet. Vi i Redhawks 02 verkar för ett minnesvärt och glädjefyllt evenemang av högsta klass.

Tid: Måndag 26 december – onsdag 28 december 2016

Plats: Malmö Isstadion, Eric Perssons väg, 217 62 Malmö

Vision: Vår vision med cupen är att erbjuda ett arrangemang av högsta kvalité genom ett välarbetat och genomtänkt koncept där vi har isstadion, hotell, serveringen och stora matbutiker inom en radie på några hundra meter. I och med cupens AAA nivå ser vi även fram emot välspelande och utvecklande matcher för samtliga deltagare. Visionen innebär även en omstart av den prestigefyllda "Folke Lindström Cup" som har under flera år legat nere på grund av andra större arrangemang såsom Junior –VM, Dam-VM samt större ombyggnad av Malmö Isstadion.

Cupstruktur: Vi kommer att spela med 8 lag i en rak serie där alla möter alla och efter det följer placeringsmatcher.

Alla lag spelar 8 st matcher.

Matchtiden är 2x15 minuter.

Vi tillämpar 3-domarssystem i samtliga matcher.

Avgifter:

Lagavgift: 7 000 kr/lag

Spelaravgift: 2 000 kr/spelare

Ledaravgift: 1 500 kr/ledare

I priset ingår: 

           3 nätter på Good Morning Hotell Malmö.

  • Frukost, lunch, middag samtliga cupdagar.
  • FRI TRANSFER mellan Malmö Central och hotell vid ankomst
  • Ledarfika i ishallen
  • Minst 8 st matcher

Vi förbehåller oss rätten att välja ut deltagande lag vid för många anmälningar för att få så stor spridning på lagen som möjligt!

Hör gärna av er med frågor eller intresse till Huvudtränare Emil Walldén ewallden95@gmail.com eller Lagledare Mats Wendt mats.wendt@rsyd.se

Hjärtligt välkomna till Folke Lindström Cup 2016!