11:15 Timrå IK 17:00 Sundsvall Hockey och Team Ådalen
11:30 Sundsvall Hockey 19:15 Timrå IK och Täby HC

11:15-11:45 Täby HC och Sundsvall Hockey
13:15 Team Ådalen Timrå IK

Cup Info och Regler

Enkelserie och final samt match om 3:e pris, 4 matcher per lag.
Speltid 3 * 20 min. Is spolas både mellan perioderna samt även mellan varje match.
Under seriespelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande lag 0 poäng samt 1 poäng till vardera laget vid oavgjorda matcher.

Vid lika poäng mellan två lag i seriespelet gäller följande:
1: Inbördes möte
2: Är matchen oavgjord gäller följande:
a) Målskillnad (hela serien)
b) Flest gjorda mål (hela serien)
c) Lottning

Vid lika poäng mellan tre eller flera lag i seriespelet upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande:
1: Antalet poäng
2: Målskillnad
3: Flest gjorda mål.
4: Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och
målskillnaden avgör
5: Lottning

Final och match om tredje pris:
I finalen och om match om tredje pris, måste en vinnare utses. Är resultatet oavgjort vid full matchtid, blir det förlängning á 5 minuter, 4 spelare per lag och ”Sudden death”. Är matchen fortfarande oavgjord efter förlängningen, avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare som lägger de tre första straffarna, sedan "Sudden death" i straffar tills ett lag vunnit.
Matcherna leds av tre domare. I övrigt gäller Svenska Ishockeyförbundets regler
Cupkansliet
Cupkansliet finns i Gärdehallen i anslutning till A-hallen, här finns också ledarfika
Frågor kring cupen samordnas av cupkansliet.
För frågor om cupen kontakta Leif Fällman 073-6609031 eller Janne Melinder 070-6016251
Ekonomiansvarig Carina Svensson tel. 070-3785582

Cupprogram
Cupprogram kommer att finnas i kiosken och i cupkansliet.

Logi
Alla lag utifrån bor på Scandic Hotell Nord som ligger 200m från arenan.
Tel 060-7856300

Kiosk
Kiosken i hallen är öppen båda cupdagarna, där finns det bl a smörgås, korv, dricka, godis, kaffe och bröd att köpa.

Matchprotokoll
I god tid, minst 30 min, innan varje match ska matchprotokoll fyllas i av respektive lag.
Protokollen finns på cupkansliet.

Mat
Lunch och middag serveras i restaurang Etage, Gärdehallen.
Kvällsfika hämtas i samma lokal.
Här kan även du som förälder köpa mat för 70:- per måltid och person i mån av tillgång. Spelare och ledare har företräde.

Lunch serveras lördag – söndag 11.15 – 13.15 samt middag lördag 17.00 – 19.15

Medaljer, pokaler och prisutdelning
Pokaler till de två bäst placerade lagen. Prisutdelning efter finalen.

Protester
Protest inlämnas till kansliet senast 30 minuter efter match. Kostnad: 500 kronor som återbetalas vid godkänd protest.

Resultatgivning
Matchresultat kommer löpande att visas på Cuponline och bildskärm i foajen.

Sjukvård
Under cupen kommer det att finnas sjukvårdkunnig personal för att hjälpa till med att plåstra om småskavanker samt vid behov ge första hjälpen. Sjukvårdare finns på plats i matcharenan under matcherna.

Slipning, material
Har ni behov av något material eller slipning kontakta någon av våra materialförvaltare för mer information. Ansvarig Tomas Olofsson 070-628 60 51eller Bert-Ove Helin 070-5985402