Piratligan 15/16
Innebandy
6 okt 2015 - 19 apr 2016
Herr & Dam motion
Piratligan inbjuder till spel säsongen 2015/2016. Ligan vänder sig till innebandymotionärer i och omkring Örnsköldsvik.

Piratligan spelar vi på lite mindre hallar med 4+1 antal spelare. Det går lite snabbare och det är ännu roligare med spel på mindre hall.

Piratligan startades av Sport & Adventure 2010 för att kunna erbjuda innebandyspel på motionsnivå med fasta matchtider och en regelbundenhet under säsongen. Målsättningen är att det blir flera divisioner och på så vis också kunna hitta rätt nivå för varje lag och kunna erbjuda möjligheten att kunna avancera i seriesystemet.

Piratligan satsar även hårt på statistik, då vi kör alla matcher online med full statistik på assister, målskyttar och utvisningar. Piratligan sköter all administration med sekretariat, matchklocka, domare, spelprogram och sköter administration av era lag. Era supportrar kan följa matcherna via onlinerapportering.

Vi kommer spela i huvudsak på tisdagar mellan 20:00-22:00 på Geneskolan. Fler matchdagar under mån-fre kan tillkomma beroende på intresset för serien. Serien kommer starta den tisdag den 6 oktober.

Lagen delas in i divisioner enligt följande: Division 1 Herr, Division 1 Dam

Kostnader
Anmälningsavgift: 3 000 kr.
Deltagaravgift: 350 kr/spelare/säsong.

Domarkostnad tillkommer med 230 kr/match betalas till Domarna innan match. Inga övriga kostnader tillkommer.

Anmälan
Anmälan görs på piratligan@sportandadventure.se Anmälan ska innehålla lagnamn med utsedd lagkapten samt kontaktuppgifter och färg på matchtröjorna. Sista anmälningsdag är den 25 september.

Anmälningavgift betalas in på bankgiro 659 - 7223. Senast den 30 september. Deltagaravgift ska vara betald innan första matchstart.