Nations Cup SWE - FIN -03
Icehockey
15 - 17 apr 2016
U13
ANMÄLAN GÖRS PÅ WWW.SWEDENHOCKEYTROPHY.SE​Deltagare: 16-20 stycken U-13 lag med spelare födda 2003 och senare.

8-10 Svenska och 8-10 Finska. Lagen är graderade A-AA (lätt - medel) och AAA (svår)
5+5
5+5Datum: 15-17 april 2016

Arenor: Gränby sportcenter Uppsala (tre ishallar)

I denna turnering spelar de Svenska lagen mot de Finska och det gör man i specialdesignade tröjor som representerar respektive land samt det spelande laget. Dessa tröjor ingår i deltagaravgiften och det innebär att spelarna tar med sin tröja hem. För en mindre kostnad kan man special designa sin tröja med egna namn och nummer


Spelform
Nations Cup U13 spelas med klubblag. 20 lag om två grupper där Svenska klubblag möter Finska klubblag under dag ett och två. (fyra matcher per lag)

Lagen i de olika grupperna delas upp i A-AA (lätt till medel) och AAA (svår). Tio lag i vardera grupp där alla möter fyra lag i en rak serie.

Dag tre spelas finalmatcher där lagen möter det lag som är likvärdigt i tabellen och matcherna på dag tre poängräknas för att få fram den vinnande nationen. Den sista matchen i varje grupp möts de bästa lagen och även här koras en vinnare.

En vinnande nation och två vinnande lag lämnar turneringen efter avslutning.

Nations Cup startar fredag 15 april och avslutas söndag den 17 april.

Antal matcher 2x15: 5

Mat: Ingår i deltagaravgiften. Lunch mellanmål samt middag.
Boende: Ingår ej utan vi hänvisar de lag som behöver övernattning till Almtuna IS som hjälper till med bra priser på hotell och andra allternativ.

Priser:Vinnarna i de sista matcherna erhåller vinnarpokal samt "guld" medaljer. Förlorande laget i de sista matcherna i värdera grupp erhåller "silver" medaljer.
Segrande nation erhåller segerpokal samt inteckning i Nations Cup plus att alla spelare får "guld" medaljer. I ej segrande nation erhåller alla spelare "silver" medaljer.

Specialpriser: Pris till bästa hejarklack.
Allstar Team utses samt turneringens MVP.

Anmälan: Sista anmälningsdag är när turneringen är fylld

Anmälningsavgiften: 6000 sek Betalas till Bankgiro 847-4744,
Nordea Sweden. SWIFT address: NDEASESS.
Use the following IBAN code: SE62 3000 0000 0118 0170 0028
Payments in SEK
Märk betalningen med anmälan ”Nations Cup 2016 U13” och lag.

Vid avbokning återbetalas ej anmälningsavgiften.

Deltagaravgift: Faktura skickas under januari 2016 till den adress som uppges i anmälan. Deltagaravgiften är 17.000 kr och den inkluderar kost enligt ovan, för 20 personer inkl. ledare. Blir man fler än 20 totalt betalas 600 kr extra per person till samma bankgiro övriga avgifter betalas.

Vid avbokning vid mer än en månad till turnerings start , återbetalas endast 50% av den betalda deltagaravgiften. Vid avbokning med mindre än en månad till turneringsstart, återbetalas ingen avgift. Vid avbokning vid mer än en månad till turnerings start , återbetalas endast 50% av den betalda deltagaravgiften. Vid avbokning med mindre än en månad till turneringsstart, återbetalas ingen avgift. Sker avbokning med mindre än en månad kvar till start ålägges laget att erlägga halva deltagaravgiften om det ej finns lag som kan överta den tomma platsen.

Inlåning av spelare:
I Nations Cup kan lag använda sig av förbundets 25% regel. Dock är det inte tillåtet för lag som spelar i A-AA att låna in spelare som rankas AAA. Spelare som inlånas skall vara av samma nivå som övriga laget.

Dispenser: Dispens för överårig spelare kan lämnas efter utredning av varje enskilt fall. Turneringsledningen har beslutanderätt.

Omklädningsrum: Varje lag disponerar eget omklädningsrum under hela turneringen.

Istider för träning under helgen kan bokas av turneringsledningen.

Försäkring: Deltagarna skall ha egna försäkringar. Svenska spelare är försäkrade genom sin licens.

Sanktion: Cupen är sanktionerad av Svenska Ishockeyförbundet.

Turneringen arrangeras av Almtuna IS i samarbete med Swedsport Tournament & Event AB (Sweden Hockey Trophy)


För mer information ring cup-ledningen på telefon: 054-19 00 89054-19 00 89

Force majeure
Vid force majeure såsom krig, upplopp, strejk, lockout eller annan arbetsinställelse, eldsvåda, explosion, brist på bränsle, avbrott i den artificiella belysningen eller annan omständighet, varöver föreningen/arrangören ej råder, samt ekonomisk force majeure, kan matcher ställas in eller spelschema ändras utan ersättning.