Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition
Icehockey
4 - 6 sep 2015
Dam
Sponsor BUS AB

Välkommen till
Trollhättan Hockey Trophy
Ladies Edition powered by

Trollhättans Hockey Club inbjuder till en ny version av Trollhättan Hockey Trophy! Nu är det dags att damhockeyn får en egen cup, Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition, i samma omtyckta koncept som erbjudit andra lag under många år. Spela hockey under tre dagar, fredag-söndag (4-6 september), och bo på vårt finaste hotell, Scandic Swania, för endast 1350 SEK per person. Priset gäller för både spelare och ledare och inkluderar boende och helpension.
 

Vi har länge tyckt att det finns för få cupalternativ för damhockeyn och vill nu bygga denna möjlighet i ett koncept som vi vet att många andra lag i Norden gillar. Vi hoppas också att cupen blir ert lags tillfälle till en riktigt bra säsongsstart! 

2015 års damcup spelas 4-6 september
 

Du kommer att kunna läsa mer om cupen på www.cuponline.se där alla våra cuper kan följas när det väl är nedsläpp.

Cupen är tänkt att bestå av 10 lag indelade i två grupper. Alla lag spelar minst fem matcher (två gruppspelsmatcher på fredagen, två på lördagen och en placeringsmatch på söndagen). Ettan och tvåan i respektive grupp går till slutspel och spelar sju matcher. En nyhet är att vi, efter några års bortavaro och på mångas begäran, återinfört bronsmatchen.

På vår hemsida, www.trollhattanhockeytrophy.se/ladies-edition, kan du hitta mer information och det är också där du anmäler ditt lag.

Har du frågor eller vill göra en intresseanmälan är ni välkomna att maila till 
cupadmin@trollhattanht.se

Vi vill också ta tillfället i akt att önska er en lång skön sommar samtidigt som ni redan nu kan ha säsongsstarten inplanerad!

Med Vänliga Hälsningar
Cupkommittén för Trollhättan Hockey Trophy.
 
Vi vill gärna ha välfyllda läktare så läs också om vårt förmånliga paket för lagets supportrar. Mer info finns på denna länk: www.trollhattanhockeytrophy.se/supportrar-foraldrar